top of page

Spillervurderinger: Milan – GenoaEn av de svakeste oppvisningene av et Milan-lag på flere år er det vi sitter igjen med ette gårsdagens Genoa-slakt. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret.

Diego Lopez – 8,0 – Gjør flere matchavgjørende redninger, blant annet en sinnsyk dobbeltredning i sluttminuttene. Bra til å distribuere ball og fremstår som tryggheten selv. Målene kunne han gjøre ingenting med. Dette kunne sett langt styggere ut uten Diego Lopez.

Abate – 3,5 – Dagens kaptein var den beste i en fryktelig svak backfirer. Ikke mye involvert offensivt, men Abate var nødt til å ta i et tak defensivt når Rami og Mexes sliter som de gjør i store deler av kampen. Tafatt på 0-1 og jobber ikke like mye som vi er vant med å se fra den kanten.

Rami– 2,5 –Fryktelig kamp av franskmannen. Blir lurt på Bertolaccis 1-0 mål og glipper i markeringen på 0-2. Ramis dårligste kamp for Milan.

Mexes – 3,0 – Så var det Mexes da. Han viser hvilken x-faktor han har når han dundrer ballen tverrligger inn på direkten, men den defensive jobbingen var skral. På 0-1 var han ikke i nærheten og lager straffe (som muligens skulle vært et frispark). Denne kampen må han, i likhet med sin stoppermakker, fortest mulig glemme.

De Sciglio – 2,5 – Dette var tynt. Genoa slipper til på Milans vestreside gang etter gang. Falque leker med den unge italieneren. Offensivt bidrar han ikke med noe.

Van Ginkel – 4,5 – Energisk som vanlig. Løper fryktelig mye og hjelper forsvaret når Genoa-midtbanenen kommer på offensive løp. Nære på å score i andre omgang. Helt grei opptreden fra nederlenderen.

De Jong – 5,0 – van Ginkels landsmann var Milans beste utespiller. Sitter foran forsvaret som vanlig og rydder unna en god del av det som kommer.

Bonaventura – 4,0 – Er den som prøver mest å få til noe offensivt, men når lagkameratene er så lite bevegelige blir det vanskelig. Dette gjør at han mister ballen en del, men skal få honnør for at han prøver.

Cerci – 4,0 – I likhet med Giacomo prøver Cerci å få til noe offensivt. Har et par skudd på mål fra distanse i første omgang, uten å være nevneverdig nærme. Truer Genoa-forsvaret til tider, men lite sluttprodukt. Slår corneren Mexes klinker i mål. Middelmådig kamp av leiesoldaten.

Menez – 2,0 – Er ikke påskrudd i denne kampen. Har lite ball og når han først får tak i kula klarer han ikke å skape noen verdens ting. Får et meget strengt rødt kort. En av de desidert svakeste kampene til Menez i Milan.

Honda – 3,0 – Blir plassert på vingen, noe som begrenser Honda veldig. Blir noe mer synlig når han får trekke inn i banen, men blir erstattet av Pazzini i andre omgang. Veldig usynlig og virket uinteressert.

Innbyttere:

Pazzini – 3,0 – Inn for Honda i det 54. minutt. Blir usynlig og klarer ikke å utrette noe som helst.

Destro – I/V – Kastet inn på slutten for De Sciglio. Knapt borti ballen.

Inzaghi – 2,0 – Sesongens svakeste oppvisning av Milan. Starter uforståelig nok med Honda på ving nok en gang, forsvaret er uorganisert og hele oppstillingen virker planløs. Etter utblåsningen på spillerbussen sist helg hadde nok Pippo håpet at mannskapet skulle svare bedre enn dette. Virker å ha fullstendig mistet garderoben. Spillerne virker ikke som de har lyst til å spille for Milan, og det er da en trener må være respektert og motiverende nok til å snu skuta. Det virker som om troppen ikke hører på Inzaghis budskap, og da er kanskje på tide å ta sin hatt og gå?

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page