top of page

Redaksjonen

MCN (White Background-jpg).jpg

Redaksjonen består av skribentteamet og ledelsen i Milan Club Norvegia. Her får du en kort presentasjon av alle medlemmene i redaksjonsstaben. 

Faisal Mir - President

80-Modell Oslogutt fra Romsås. Studerte MCSE på Næringsakademiet og har tidligere jobbet for Electronic Arts Norge (EA Games, EA Sports). Ble Milan fan på 90 tallet med Marco van Basten & Maldini som de store heltene.

Mail: kontakt@acmilan.no   

Per Asbjørn Solberg - Redaksjonssjef

Fra Buvika, et lite tettsted utenfor Trondheim. I det daglige har jeg en mastergrad i idrettsvitenskap, og videre studert ved Norges Idrettshøgskole. Ved siden av studiene har jeg vært spiller og trener i ulike klubber, og sportslig leder i Buvik, samt at jeg jobber som journalist og idrettslærer. Jeg har vært Milan-fan siden midten av 90-tallet, og har fulgt laget tett siden jeg ble gammel nok til å følge med. Jeg har vært en del av skribentteamet i en årrekke, og skrev mine første saker i 2009. Sommeren 2014 ble jeg redaksjonssjef i Milan Club Norvegia, tidligere Teknisk president (2017-2020) 

Mail: per_a_solberg@hotmail.com           Twitter: @PerSolberg

Kristian Hennie - Skribent

21år gammel gutt fra Oslo, Som studerer journalistikk TV/Radio på Høgskulen i Volda. Selv har jeg skrevet for Milan Norge en god stund, Men det har gått i perioder de siste årene. Siden av jobben som skribent for Milan Norge, Har jeg også skrevet for fantasyfans.net.

Mitt forhold til AC Milan startet for omtrent 13 år siden. Med tanke på at jeg er halvt brasiliansk så falt jeg umiddelbart for Kaka og Ronaldo som på den tiden ikledde seg i den rød-sorte drakten. Siden den gang har det vært en rekke brasilianere i klubben, Som har vært en stor del av grunnen til at jeg idag setter Rossoneri foran alt og alle.

Twitter: @kristianHennie

Jan Åge Hermundsgård - Skribent

23 år gammel gutt fra Nesbyen i Hallingsdal som studerer idrett og samfunnsvitenskap ved NTNU.

Ble Milan-Fan da jeg så champions League for første gang i 04-05 sesongen og spillere som Seedorf, Kaka og Inzaghi prydet TV-skjermen. Siden det har jeg fulgt Milan og Serie A tett i gjennom oppturer og nedturer, og startet som skribent her hos Milan Club Norvegia i 2020

Twitter: @hermundsgard

Daniel Gulbrandsen - Skribent

24 år gammel yrkesjåfør fra Hamar. Min Milan interesse kom gradvis mens jeg vokste opp. Hjemme fikk jeg nesten aldri se fotball, men hadde alltid fifa, og på fifa var det alltid Milan jeg spilte med. Når jeg ble eldre så ble det mye mer fotball på meg, og etter sesongen 2010/11 har jeg vært helt besatt av Milan. Mine favoritter er Thiago Silva, Zlatan og Pato. Jeg prøver å alltid se hver kamp og er alltid oppdatert på det siste nye fra Milano.

Epost: d.gulbrandsen@hotmail.com

Anaximander - Moderator / Skribent

Jeg er 42 år, bosatt i Oslo. Ble Milanfan i 1987, året klubben hentet mitt store barndomsidol, Marco van Basten, fra Ajax. Har fulgt Milan tett gjennom mange år, og vært aktiv i forumet her på nettsiden siden oppstarten. epost asleee@yahoo.com

Huzaifah Majeed - Moderator

29år gammel Milan supporter oppvokst på Ellingsrud i Oslo. Maldini og Shevchenko har alltid vært forbilder for meg og har sett på de fleste kampene siden 4 klasse selvom hvor tøffe tider har vært. Kjærligheten for Milan har vokst mer og mer med årene, Og nå har jeg valgt å være en del av denne supporter siden.

Twitter: @huzaifahmajeed

Sven Simonsen - Supporterklubb

Nordlending fra Finnsnes i Troms med hjerte for Tromsø og Milan. Jobber til daglig som digital rådgiver og ble en del av teamet hos ACMilan.no i 2018. Har vært Milan-supporter siden 90-tallet -en fascinasjon som startet med at jeg fikk opp øyene for Milans nederlandske angrepsspillere Van Basten og Gullit.

Twitter: @SvenSimn 

Inger A.M - Webshop

Så min første Milan kamp på San Siro mot Roma i 2016 hvor vi dessverre tapte 3-1. Siden da har det bare gått en vei. Forza Milan.

Epost kontakt@acmilan.no

bottom of page