top of page

Spillervurderinger: Milan – Cagliari (3-0)Milan tok en overbevisende seier i sesongens siste kamp, når de kjørte over Cagliari. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7.0 – Slår en feilpasning med venstre, men bortsett fra det gjør han knapt noe feil i denne kampen. Avslutter med en fantastisk redning for å holde nullen, etter å ha hatt lite å gjøre i det meste av kampen.

Calabria – 7.0 – Virkelig fått et oppsving den siste tiden og var veldig god her. Spiller med selvtillit og driver fremover med fart gjennom hele kampen. Slår flere gode innlegg, blant annet på situasjonen som gir straffe og på Leaos brassespark i tverrliggeren.

Kjær – 7.0 – En ekstremt solid blokkering og noen involveringer som hindrer potensielt gode muligheter for Cagliari. Oppofrende og solid i duellspillet og god med ball.

Gabbia – 6.5 – Bryter fint foran ved mange anledninger og har også noen viktige involveringer. Trøbler litt med Simeone ved noen anledninger, men leverer godt totalt sett og er også bra med ballen i beina. Viser frem den gode pasningsfoten sin på fremspillet til Ibrahimovic like etter pause.

Hernandez – 6.5 – Ikke like synlig som vi er vant til å se ham, men skaper overgangen som gir 1-0 og er som alltid med fremover hver gang sjansen byr seg. Full kontroll defensivt.

Kessie – 7.0 – Leverer slik vi er blitt vant til å se ham etter pausen. Dominerende i duellspillet og med overskudd til å gjøre det lille ekstra med ball i beina også. Veldig god nok en gang.

Bennacer – 6.5 – Et par feilpasninger som er litt unødvendige, men utover det leverer Bennacer i likhet med Kessie en svært god kamp.

Castillejo – 7.0 – Noe anonym i perioder av førsteomgang, men spiller seg etter hvert i gang og får seg en scoring og assist. Burde kanskje hatt to-tre målgivende om lagkameratene hadde vært mer kliniske, og kunne også fint scoret på en stor sjanse i førsteomgang.

Calhanoglu – 6.5 – Ender utrolig nok kampen uten målpoeng, men er god nok en gang. Brenner en kjempesjanse etter å ha blitt spilt frem av Ibrahimovic. Setter opp Leao i forkant av 1-0 og har flere gode involveringer som gir brukbare målsjanser.

Leao – 8.0 – Får endelig spille en kamp fra start og er helt enorm. Det er ikke alt som lykkes, men Leao er et angrep alene den tiden han er på banen! Har ekstrem fart, og leker seg tidvis med Cagliari-forsvaret. Fantastisk involvering før 1-0, hvor han er millimeter fra å score før ballen spretter ut i Klavan og i mål! Nydelig innlegg til Castillejo bare noen minutter senere, før han setter opp Zlatan til en god sjanse. Etter halvspilt førsteomgang er han ufattelig nært å sette ballen i mål etter et nydelig brassespark, men ballen smalt i tverrliggeren! Måtte dessverre ut etter knappe 40 minutter, men her har vi mye å glede oss til! Milan må for all del ikke selge Leao i sommer!

Ibrahimovic – 7.0 – Spiller en varierende førsteomgang og brenner straffesparket han selv skaffer etter et svakt skudd. Etter pause leverte han en fantastisk scoring, og var involvert i nesten alt Milan skapte. Skulle hatt en assist og var involvert i forkant av den siste scoringen! Smart i forkant av 1-0.

Innbyttere: Bonaventura – 6.5 – Jobbet som besatt og virker å ha fått på plass det fysiske etter skadeavbrekket. Offensiv i hodet, står for en assist og er involvert i mye av det Milan skaper. Et verdig farvel i det som virker å bli hans siste kamp som Milan-spiller. Grazie Jack!

Maldini – 5.5 – Kommer inn til sin andre Serie A-kamp, men får for første gang muligheten til å vise seg over litt tid. Gjør stort sett ting enkelt, men lykkes ikke helt de gangene han prøver å gjøre litt ekstra. Gøy å se han, men ikke all verdens prestasjon. Får lite å jobbe med, så litt vanskelige forhold for 18-åringen.

Saelemaekers – 6.0 – Pådrar seg et gult umiddelbart og er veldig på etterskudd de første minuttene etter han kommer inn, men spiller seg opp og er en trussel for Cagliari-forsvaret med fart og kreative løsninger.

Brescianini – 6.5 – 20-åringen får sin Serie A-debut her og gjør ting veldig godt. Så trygg ut med ball, var solid i duellspillet og posisjonerer seg smart. Veldig lovende, fra en gutt det har vært snakket mye om!

Leo Duarte – I/V – Tilbake fra skade og kommer inn det siste kvarteret. Gjør ting greit.

Pioli – 7.0 – Kruttsterk avslutning på sesongen. Det ender med 3-0 og dermed er Milan det laget som har scoret flest i de fem beste ligaene etter koronaoppstarten! Her kunne Milan vunnet betydelig mer og det var også gøy at ungguttene fikk bra med spilletid. Skulle gjerne sett Colombo også, men greit at Zlatan fikk stå ut kampen. Pioli skal ha all mulig honnør for hvordan laget har fremstått den siste tiden og vi får håpe Milan kan bygge på dette til neste sesong! Da kan det bli virkelig gøy!

2 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page