top of page

CASA MILAN

Casa_Milan_585x390.jpg

Casa Milan er det AC Milan kaller sitt nye hjem. Bygget er ment å være et samlingspunkt for Milan-supportere fra alle verdenskanter, og har som mål å gjøre klubben mer tilgjengelig for sine tilskuere. Det er et seksetasjes bygg med et totalareal på 3000 kvadratmeter, og ligger i Aldo Rossi rundt tre kilometer fra San Siro. Planleggingen av Casa Milan ble påbegynt i 2010, og det stod ferdigstilt i april 2014.

 

Klubben har brukt om lag ti millioner euro på byggverket som huser klubbens ansatte. I bygget finnes et toppmoderne museum med et tilhørende troférom, en 450 kvadratmeter stor Milan Store, samt en restaurant hvor mat fra klubbens egen meny serveres. Her kan man også se både hjemme- og bortekamper. Klubben selger nå billetter til hjemmekamper ved Casa Milan, og man kan kjøpe billetter på kampdag eller dagen før.

 

Klubbens tidligere Visepresident og administrerende direktør, Barbara Berlusconi, har stått som klubbens ansvarlige i arbeidet med Casa Milan, og åpnet bygget for allmennheten den 26. mai 2014.

bottom of page