top of page

Forventet lagoppstilling til siste serierundeMilan spiller sin siste kamp for sesongen mot Cagliari i kveld. Her får du se hvem som ventes å starte i kveld.

Det er klart for siste serierunde og det er allerede avgjort at Milan blir nummer seks i serien, men det ventes likevel at Stefano Pioli starter med et toppet mannskap til sesongens siste kamp og at Milan jakter sin tolvte strake uten tap når Cagliari kommer på besøk. Det blir likevel noen endringer fra sist, ettersom Ante Rebic pådro seg et gult kort og må stå over dette oppgjøret. Her tyder alt på at Rafael Leao vil starte. Calabria måtte forlate banen med skade sist og er noe usikker til dette oppgjøret, og etter at Andrea Conti har operert menisken og er ute i fire uker er det litt åpent på den høyre backplassen. Dersom Calabria ikke kan spille vil Saelemaekers gå ned og ta hans plass, og det er da ventet at Samu Castillejo kommer inn som høyrekant. Utover det er Romagnoli stadig skadet, så Matteo Gabbia fortsetter på midtstopperplass ved siden av Kjær.

Her er hele den forventede elleveren: Donnarumma; Calabria, Kjær, Gabbia, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Calhanoglu, Leao; Ibrahimovic

Milan har foreløpig ikke offentliggjort troppen og vi vet derfor ikke noe om hvilke unggutter som er med, men det er ingen tvil om at vi fra et supporterperspektiv kunne tenke oss å se noen unggutter. Brescianini og Maldini har vært med i alle tropper den siste tiden, mens den lovende spissen Colombo allerede har fått et innhopp denne sesongen og med Rebic ute er han fort inne i troppen her. Vi ser frem til kamp og håper Milan fortsetter sin imponerende form med tre poeng her.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page