top of page

Etter kampen: Napoli – Milan (3-2)Milan var to mål foran, men tapte sesongpremieren til slutt.

Napoli – Milan 3-2

15′ 0-1 Bonaventura 49′ 0-2 Calabria 53′ 1-2 Zielinski 67′ 2-2 Zielinski 80′ 3-2 Mertens


Kamprapport:

Milan startet veldig bra og Bonaventura kunne dunke ballen i mål bak Napolis nye sisteskanse Ospina. Ballen ble slått fra høyre på bakerste til Borini som header ballen tilbake til «Jack».

Napoli prøvde seg flere ganger etter åpningsmålet, men de forsøkene de fikk var ikke store, og Romagnoli og Musacchio hadde god kontroll innledningsvis. Så til pause var det ingenting å si på at gjestene gikk i garderoben med en ledelse.

Over i den andre omgangen startet Milan like bra som i den første. Suso fikk ballen ute til høyre og klarte å legge ballen tilbake til Calabria. Høyrebacken tok med seg ballen og avsluttet perfekt nede til høyre for keeper. Milans ledelse var doblet.

Kun tre minutter etterpå greide Musacchio og Biglia å rote det til da sistnevnte til slutt mistet ballen. Callejon snapper ballen, spiller vegg med Hamsik og legger ballen til rette fro Zielinski som legger ballen nede ved stolperota, til venstre for Donnarumma.

Et kvarter senere var det corner til Napoli. Ballen legges inn og Bakayoko stanger ballen ut. Klareringen går ut til Zielinski som skyter ballen i mål på hel volley. Polakkens andre mål og utligning for Napoli.

Ti minutter før slutt kombinerte blåtrøyene fint og ballen haavner hos Allan. Brassen tar med seg ballen ned til dødlinja og slår et hardt, lavt innlegg foran mål. På bakerste stolpe får Mertens stå mutters alene og han setter inn 3-2 og blir matchvinner.

Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso: «Vi kontrollerte kampen frem til det 55. minutt. Det er akseptabelt å gjøre feil, men ikke å forsvinne på banen. Etter at vi slapp inn det første målet sluttet vi å spille. Det er synd, fordi vi forsøkte virkelig hardt. Akkurat som forrige sesong, vår største feil er at ikke klarer å kontrollere kampen. Higuain hjelper oss i å avlaste motstandernes press. Vi forventer mye av han, men vi må legge til rette for han.»

Davide Calabria: «Du kjenner på presset når du spiller på denne arenaen. Likevel, så klarte vi å holde oss fattet og vi spilte en god kamp, i alle fall frem til vi slapp inn. Vi gjorde det bra, men vi måtte betale for våre feil. Den mentale siden i fotball er veldig viktig. Hvis vi hadde holdt på ledelsen lenger, så kunne kampen vært annerledes, men dette er fotball.»

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 8-4 Skudd utenfor mål: 8-2 Vellykkede pasninger: 90%-87% Cornere: 5-1 Offside: 3-2 Frispark: 8-10 Gule kort: 2-2 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 44%-56% (Tall hentet fra WhatsTheScore)


1 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page