top of page

Etter kampen: Milan-Cagliari (3-0)Milan måtte ha en seier for å holde følge i kampen om Champions League, og det fikk Cagliari merke.

Milan – Cagliari (3-0)

13′ 1-0, Luca Ceppitelli (selvmål)

22′ 2-0, Lucas Paqueta

62′ 3-0, Krzysztof Piatek


Kamprapport:

8′ Kampens første sjanse er det Calhanoglu som skaper. Tyrkeren legger ballen til rette og skyter i det nærmeste hjørnet, men keeper redder mesterlig.

13′ Suso skyter fra hjørnet av 16-meteren, keeper redder og slår ballen rett i Ceppitelli som setter ballen i eget mål. 1-0 til Milan!

22′ 2-0, Calabria viser frem silkefoten når han finner Paqueta som kommer stormende på bakre stolpe. Paqueta setter inn sitt 1. Milan-mål på direkten og dermed er ledelsen doblet!

25′ Srna roter fryktelig når han skal sentre ballen tilbake til keeper Cragno. Piatek snapper den løse kula, men klarer ikke å lure Cragno. Kjempesjanse for polakken!

60′ Utrolig dobbelmulighet for gjestene! Pellegrini legger inn til Joao Pedro som får til en god avslutning, men Donnarumma redder. På returen skal han bare chippe ballen over Gigio, men ballen går i tverrligger og ut!

62′ Piatek jakter på topp og tvinger frem en feil som lokker keeper ut av målet. Ballen ender hos Calhanoglu som prøver skuddet, men det blir blokkert og Piatek får den tilbake. Polakken gjør ingen feil når han triller inn sitt fjerde mål på tre kamper.

65′ Cutrone kommer inn for Piatek.

66′ Conti inn for Calabria.

77′ Borini inn for Calhanoglu.

80′ Kjempesjanse Suso! Ceppitelli har ingen god dag på jobben og forærer Suso ballen. Spanjolen ser ikke at Cutrone er ledig ute til venstre, men skyter selv. Skuddet er går like utenfor den lengste stolpen.

Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Vi må fortsette som dette. Alle guttene fortjener skryt for dette resultatet. De gjorde det bra med å være tilgjengelige og de leverte en forestilling full av vilje. I løpet av våre fem siste kamper har vi begynt å spille bra fotball igjen. Vi risikerte ingenting på 3-0.».

«Han (Donnarumma) er en veldig god keeper, og han klarer å utgjøre en forskjell de få gangene han må i aksjon. Han viser seg som en av de beste i verden. Han er også heldig med at han har fått Reina som lagkamerat, som ikke bare tenker på seg selv, men som også hjelper han med sin erfaring. Gigio er ikke lenger noen ung gutt, han ha vokst».

«Han (Calhanoglu) kunne scoret og gjort det slutt på denne byrden. Endelig så jeg at han ved to eller tre anledninger skjøt som vi vet han kan. Han kan gi mer med tanke på kvalitet, men han er en spiler som gir alt for laget».

«Calabria er full av lidenskap, men han har vokst mye mentalt. Musacchio? Han er en pålitelig spiller, samtidig som han er teknisk og vet hvordan man spiller fotball. Jeg er veldig fornøyd.».

Ricardo Rodriguez:

«Etter å ha sett gårsdagens og dagens resultater så var det litt press. Vi ville vinne, og det gjorde vi. Hele troppen ville bidra. Paqueta og Piatek? De er sterke og de må fortsette med det de gjør. Calha? Han hadde en god kamp, målet var det eneste som manglet, men jeg er sikker på at det vil komme, han er sterk. Publikum? Vi må takke dem, det er alltid fint å ha de ved vår side. Nå drar vi til Bergamo, og vi vill vinne, selv om det blir en vanskelig kamp. Gigio? Han er en stor målvakt.».

Kampstatistikk:

Skudd: 19-9 Skudd på mål: 11-2 Cornere: 2-5 Offside: 2-5 Frispark: 12-11 Gule kort: 0-1 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 43-47 %

(Tall hentet fra ESPN)

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page