top of page

Etter kampen: Lazio-Milan (0-0)


Milan fikk med seg et godt utgangspunkt fra den første av to semifinaler i Coppa Italia, men kampen var en lite severdig affære.

Lazio – Milan (0-0)


Kamprapport:

27′ Romulu får muligheten inne i 16-meteren, men han får et dårlig mottak. Ballen ender opp hos Immobile 14 meter fra mål, men han setter den utenfor. Der burde det stått 1-0 til hjemmelaget.

29′ Calhanoglu inn for en skadet Kessie.

73′ Castillejo inn for Suso.

80′ Immobile står tydelig i offside, men linjedommer holder flagget nede og italieneren får gå alene mot Donnarumma. Sistnevnte er utspilt når Immobile løfter ballen mot mål, men ballen går i stolpen. Etter det vinkes det for offside, men Donnarumma og Romagnoli pådrar seg gule kort for protester.

85′ Biglia kommer inn på sin tidligere hjemmebane. Erstatter Paqueta.

88′ Borini får ballen inne i Lazios 16-meter og server Piatek med et brassespark(!). Polakkens heading går over mål. Milans største sjanse i kampen.

90′ Det legges til 3 minutter.

Reaksjoner etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Det er et litt kjedelig resultat for oss, fordi ett Lazio-mål vil telle dobbelt i returoppgjøret. Vi må være på tå hev. Så klart kunne vi gjort det bedre, men det er fortsatt et godt resultat med tanke på at vi ikke slapp inn mål mot et lag som har toppspillere i angrep».

«Lazio ventet på at vi skulle komme før de angrep på kontringer, noe som satte oss i vanskeligheter. Vi manglet en del i det tekniske aspektet i kveld med å gjøre feil i de få anledningene vi fikk til å spille oss fri. Lazio var bedre enn oss, men det er også sant at de ikke skapte noen store målsjanser. Defensivt like jeg godt hvordan laget spilte, men det er et steg tilbake teknisk. Simone (Inzaghi), og jeg kjenner hverandre godt, kanskje det bare er en tilfeldighet at disse kampene ofte ender 0-0. Vi får se hva som skjer i den andre kampen».

«Han (Kessie) kunne ikke løpe og spurte om å bli tatt av«.

«Suso, og ingen andre på laget, gjorde ikke noen god teknisk kamp i kveld. Vi gjorde mange feil, vi feilet med vårt oppbyggingsspill og med å spille frem Piatek med lange baller».

Lucas Biglia:

«Jeg er veldig stolt over å ha spilt min 50. kamp i en Milan-trøye. Det var viktig å ikke tape i dag, selv om 0-0 ikke er det resultatet vi ville ha. De er et lag med et høyt potensiale offensivt, og vi gjorde det bra. Denne kampen er fortsatt i balanse, og vi må spille bra på hjemmebane. Supporternes støtte vil bli viktig. Vi må nå fokusere på lørdagens kamp mot Sassuolo, og vi må se til å fortsette på vår ferd mot Champions League. Formen min? Den forbedrer seg».

Kampstatistikk:

Skudd: 12-3 Skudd på mål: 5-1 Cornere: 5-1 Offside: 4-0 Frispark: 5-19 Gule kort: 2-3 Røde kort:0-0 Ballbesittelse: 48-52 %

(Tall hentet fra ESPN)

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page