top of page

Zapata: «Vanskelig tid for Milan»Cristian Zapata innrømmer at Milan går gjennom en vanskelig periode, men takker fansen for deres støtte. 

Milan har ikke vunnet på tre kamper, og vi er for tiden fem poeng bak den poengsummen vi hadde på samme tid i fjor. Den gang endte Milan på en skuffende 10.plass.

«Det er en vanskelig tid,» innrømmet Zapata i et intervju med Milan Channel.

Han la heller ikke skjul på at Milan har prestert under forventningene så langt denne sesongen.

«Vi klarer ikke spille vårt spill og vi slipper inn for billige mål. Vi må fortsette å jobbe og prøve å vinne som et lag. Å vinne en kamp kan være det som gir oss selvtilliten til å vinne flere kamper og som gjør at vi kan bevege oss oppover på tabellen,» sa colombianeren.

Han benyttet også anledningen til å rose supporterne.

«Supporterne? De er viktige. De støtter oss til tross for denne vanskelige fasen vi går gjennom. Vi håper å gjøre de lykkelige på søndag,» sa Zapata.

På søndag besøker Sassuolo San Siro i en kamp som kan være avgjørende for fremtiden til trener Sinisa Mihajlovic, og Zapata forventer en tøff test.

«Det vil bli en tøff kamp, de gjør det bedre enn oss og de spiller bra. Vi har nødt til å gjøre alt for å vinne og komme lenger opp på tabellen,» fortalte stopperen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page