top of page

Zapata:»Hver kamp er en finale»


Cristian Zapata snakket med Milan TV om derbyet, følelsen av å sikre poeng i kampen og sesongavslutningen.

Zapata om følelsen før, under og etter kampen mot Inter.

«Kvelden før kamp trodde jeg at dette kunne bli en spesiell dag for meg. Disse kampene er de som gir mest motivasjon og jeg var virkelig klar for det. Alle spillere drømmer om å score avgjørende mål i sluttminuttene, og jeg er veldig glad for at jeg fikk oppleve det. Å score det målet, på det tidspunktet i et derby, og i tillegg var det veldig lenge siden forrige mål. Det var en strålende følelse og jeg hoppet opp og ned av glede. Det målet vil stå i klubbens historiebøker etter kampen. Jeg gav drakten min til vår nye President Li Yonghong.»

Også hans stopperkollega Romagnoli tegnet seg på scoringslisten i samme kamp.

«Jeg ble mest glad for mitt eget mål (Zapata ler). Jeg hadde ikke scoret på en stund, det var på overtid av overtiden i et derby og det hele var virkelig fantastisk.»

Milan har sett ut som en sammensveiset gjeng denne sesongen, noe som var særdeles synlig etter colombianerens utligning i helgen.

«Denne gruppen er virkelig spesiell, vi er alle ydmyke og stiller opp for hverandre selv når ting ikke går så bra underveis i kampene. Vi gir alltid 100% og jeg tror vi er på riktig vei mot å nå vårt mål, som er å komme tilbake til Europa.»

Zapata var ute med en ankelskade da Montella tok over i fjor sommer.

«Etter skaden som holdt meg på sidelinjen i nesten 7 måneder var det vanskelig for meg, for laget spilte godt og jeg måtte være tålmodig og jobbe hardt på trening for å få sjansen. Nå har jeg fått den og jeg spiller godt og føler meg veldig bra. Jeg er glad, men vet at jeg må holde koken siden det alltid vil være rom for forbedringer.»  

Til helgen møter Milan bunnlaget Empoli hjemme på San Siro.

«Kampen mot Empoli blir ikke enkel. Disse kampene er ofte utfordrende, men vi jobber godt og vet at vi er nødt til å ta tre poeng på San Siro for å komme oss til Europa. Vi nærmer oss sesongslutt og hver eneste kamp er som en finale for oss. Vi må legge ned et godt stykke arbeid for å vinne på søndag.»

NB! Avspark mellom Milan og Empoli er klokken 15.00 førstkommende søndag, og kampen vises på Viaplay.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page