top of page

Witsel har takket ja til Milan [MN]


En forsterkning på midtbanen er fortsatt en prioritet for Milan, og etter dagens telefonsamtale mellom Witsels representanter og Adriano Galliani er man angivelig ett steg nærmere.

Det er ingen hemmelighet at Milan er svært så interessert i å signere Axel Witsel før sommervinduet stenger. I dag skal gjennombruddet ha kommet i følge Milannews.it, belgieren har sagt seg villig til å forlate Zenit til fordel for Milan.

Situasjonen er som følger: Witsel har, etter lang betenkningstid gitt tommel opp for en overgang til Milan. Det er dog så langt ingen økonomisk enighet mellom klubb og spiller. Witsel skal i utgangspunktet ha satt Champions League spill som et kriterie for sin nye klubb, men har blitt overbevist av Milans prosjekt.

Den store utfordringen for å kunne få på plass en avtale er Zenit St. Petersburgs prisforlangelse på den nette sum av €35 mill. Milan anser kravet som for høyt og skal være villige til å tilby mellom €20 og €25 mill. Dette spriket kan fort bli grunnen til at en avtale går i vasken.

Milannews.it melder at Milans ledelse kommer til og samles for å diskutere hvorvidt man skal fortsette å jage på for Witsel, eller rette fokus mot en annen spiller.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page