top of page

Viser interesse for Schalke-spiller


Max Meyer er i kikkerten til Massimo Mirabelli, ifølge calciomercato.com.

Den unge tyskeren er på utgående kontrakt og skal ikke være villig til å forlenge med klubben fra Gelsenkirchen. Dette skal ha fanget oppmerksomheten til Mirabelli og Milan, som ser på dette som en mulighet til å gjøre et scoop skulle de greie å lokke den unge midtbanemannen til Italia.

Meyer skal også ha vært aktuell for rossoneri i sommer, da Schalke skal ha tilbudt ham for å prøve å sikre seg en slump penger før han kunne dra gratis, men da valgte heller Milan å gå for Hakan Calhanoglu. Nå skal derimot interessen ha blomstret opp og Milan skal stå klare med sjekkhefte for å sikre seg den talentfulle spilleren.

22-årige Maximilian «Max» Meyer debuterte for Schalke i 2013. Siden den gang har det blitt 186 kamper, 22 mål og 24 assist. For landslaget har det blitt 4 kamper og 1 mål, blant annet fikk han et innhopp mot Norge på Ullevaal i VM-kvalifiseringskampen i 2016.

Meyer er i utgangspunktet en offensiv midtbanespiller, men har denne sesongen blitt flyttet ned i en mer defensiv midtbanerolle av lagets nye italienske trener, Domenico Tedesco. Hans pasningssikkerhet og arbeidskapasitet har gitt ham muligheten til å fungere som en dyptliggende playmaker foran lagets backtreer, ikke ulikt rollen Andrea Pirlo briljerte i. Schalke ligger på en femteplass, kun ett poeng bak Leverkusen på andre, og en av grunnene til dette er nettopp Meyers gode prestasjoner.

Milan må regne med tøff konkurranse om tyskerens signatur da flere storklubber, blant andre Arsenal og Barcelona, også skal være interesserte. Meyer har frem til 20. mars på å bestemme seg om han ønsker å forlenge med Schalke eller dra, ifølge avisen Bild.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page