top of page

«Vi skal tilbake til Europa»


Suso er klar på at laget skal tilbake til Europacup-spill under ledelse av Vincenzo Montella.

Spanjolen kom fra Liverpool i 2015, men fikk ikke spesielt mange sjanser under Filippo Inzaghi den første våren i Milan. Heller ikke da Sinisa Mihajlovic ble ansatt som manager ble Suso satset på, men et utlån til Genoa våren 2016 fikk fart på sakene og denne høsten har 23-åringen vært fast på Milans høyreside.

«Vårt mål er helt klart i spille i Europa neste høst,» fortalte Suso til Onda Cero.

Etter 2-2 mot Inter i helgen er Milan på tredjeplass, a poeng med Roma på plassen over.

«For øyeblikket tenker vi kun for oss selv og vi tar en kamp av gangen. Det gode vi har gjort frem til nå hjelper ingen verdens ting om vi får dårlige resultater i de kommende kampene.»

Flere managere har slitt med å gi Suso tillit, deriblant de nevnte Milan-sjefene og Brendan Rodgers i Liverpool, men under Vincenzo Montella er spanjolen en uvurderlig brikke.

«For øyeblikket er alt fint og manageren treffer med det meste. Etter mange år med problemer var det viktig å finne den personen med den riktige formelen for suksess, og det har man klart med Montella.»

«Det overrasket med litt hvor mye lite han bryr seg om alderen på spillerne. Det gjør ikke noe om du er ung så lenge du har noe å bidra med til lagets beste.»

«Vi er et veldig ungt lag, yngre enn de fleste andre. I Italia sier de at det er farlig, men vi viser at det er fullt mulig og vi må fortsette i samme stil.»

Mange som har spilt i forskjellige land sier ofte at italiensk fotball foregår like mye på bakrommet som på treningsfeltet.

«For meg er italienske fotball den vanskeligste. Den er veldig taktisk og rigid. Lagene låser igjen bakover og det er veldig vanskelig å møte lagene på nedre halvdel.»

«Personlig føler jeg at jeg har tilpasset meg godt og uansett om det har vært for Genoa eller Milan har mine egenskaper passet godt inn i denne typen fotball.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page