top of page

Vender Kaka tilbake?


Kaka er i samtaler om en potensiell retur til Milan.

Det melder flere aviser samt den troverdige sportsjournalisten Gianluca Di Marzio. Den 35 år gamle brasilianeren annonserte i forrige måned at han ikke kom til å spille for sin nåværende klubb Orlando City i 2018. Selv om mannen med 92 landskamper ikke offisielt har lagt skoen på hyllen er det ventet at han i realiteten har spilt sin siste kamp på toppnivå.

Ledelsen i Milan skal se på det som en utmerket mulighet til å hente tilbake en av de virkelig store heltene som har ikledd seg Rossoneri siden årtusenskiftet. Kaka har spilt over 300 offisielle kamper for Milan mellom 2003 og 2014. Han har blant annet vunnet Champions League og Scudettoen med Milan, i tillegg til at han ble kåret til verdens beste mannlige fotballspiller i 2007. Sommeren 2008 ble han, mot sin vilje, solgt til Real Madrid for € 70 millioner da Milan rett og slett ikke hadde råd til å si nei. Kaka uttalte selv at han ikke ønsket å dra, men forstod at det var det eneste riktige med tanke på klubbens situasjon. I 2013 vendte han tilbake til klubben etter et relativt skuffende opphold i den spanske hovedstaden. I 2014 tok han endelig farvel med klubben, dog som spiller.

Milan har bekreftet at Kaka vil besøke Casa Milan i morgen torsdag, og det er ventet at han vil bli tilbudt en rolle i klubben. Den nye ledelsen skal ha sterke ønsker om å knytte til seg tidligere spillere som kjenner klubbens identitet, og som kan være med å skape en link mellom det suksessfulle mannskapet som i stor grad herjet gjennom Silvio Berlusconi sine 30 år som President i Milan.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page