top of page

Vangioni klar for Milan?


Flere kilder melder at argentinske Leonel Vangioni er så godt som klar for Milan. 

28-åringen, som er en offensiv venstre back med landskamper for Argentina, spiller for de regjerende Copa Libertadores-mestrene River Plate i hjemlandet. Spillerens kontrakt går ut til sommeren og han vil i så fall signere for Milan vederlagsfritt.

Presidenten i River Plate, Rodolfo D´Onofrio, bekreftet i går at Milan har kommet med et skriftlig bud på spilleren, men at de ønsket å beholde han ut sesongen for å deretter la Vangioni forlate klubben på free transfer.

Den argentinske landslagsbacken, som Milan har speidet på i en lengre periode, har spilt i hjemlandet i hele karrieren og har representert Newell`s Old Boys i tillegg til River Plate.

I følge den italienske sportsjournalisten Gianluca Di Marzio har Milan allerede inngått en avtale med spillerens far og agent, og har kommet med en forespørsel til River Plate om å få lov til å foreta den medisinske sjekken i nær fremtid.

Leonel Vangioni har italiensk pass og vil dermed ikke oppta en plass som NON-EU spiller om han kommer inn portene på Milanello.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page