top of page

Valgte Milan fremfor Inter


Andrea Conti avslører til den italienske avisen Gazzetta dello Sport (via football-italia.net) at han valgte Milan over blant andre Inter, og i tillegg sier han at han er sikker på at klubben kommer tilbake til Champions League. Videre forteller han om skaden som har satt ham på sidelinjen hele høsten.

23-åringen som er ute med en leddbåndskade i venstre kne, har vært ute siden midten av september og er ikke ventet tilbake før mars 2018. Den unge høyrebacken som kom fra Atalanta i sommer, og som på grunn av skaden bare har fått fem kamper for sin nye klubb, innrømmer at det har vært tøft:

«De første 15 dagene var veldig vanskelige. De sa jeg måtte hvile, så jeg gikk fra sengen til sofaen. I tillegg fikk jeg ikke sove om natten.»

Forsvarsspilleren, som står med 17 kamper for U21-landslaget, forteller videre om smerten:

«Den største smerten var de tre første minuttene. Det kom en dyp pasning, og i det jeg strakk meg for å avskjære følte jeg kneet mitt gikk ut av ledd og så inn igjen veldig fort.»

«Det var en enorm smerte. Jeg måtte ta smertestillende til frokost de neste femten dagene på grunn av låret. De tok senen derfra, så det føltes som å ha slitt den.»

Han er tilbake i trening:

«Nå kommer jeg til Milanello om morgenen, og fra 9.30 er jeg på behandlingsbordet. Så er det alternativ trening med vekter, sykling og roing.»

«Jeg har lært at hvilen gjør mye, så på ettermiddag henter jeg meg is og det er det hele.»

Har begynt å jogge, men det er forsatt en lang vei igjen:

«De sier jeg er tilbake i mars, men det kommer an på hvordan kneet mitt reagerer. For noen dager siden fikk jeg lov til å jogge, det var så forløsende, men etter fem minutter gikk det ikke lengre.»

Han legger til at han fortsatt ikke trener noe med ball og kun har slått noen småpasninger.

Conti, som innrømmer at han holdt med Juventus når han var liten og at han har en hund som heter Arturo Vidal, forteller at det var interesse fra andre lag i Italia og England før han gikk til Milan:

«Jeg hadde akkurat dratt til stranda da jeg fikk en telefon og beskjed om å komme tilbake.»

«Agenten min hadde fortalt meg om Napoli og noe om Chelsea, men det reelle alternativet var Inter. Milans interesse var mye større og jeg bestemte meg. Jeg liker tanken på å bli med på noe nytt stort.»

Milan kommer tilbake:

«Det vil ta tid, men vi vil komme oss til Champions League. Juve og Napoli er foran de andre, deretter følger et godt drillet Inter før Roma og Lazio. Vi skal kjempe mot dem.»

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page