top of page

Usikker sesong i vente?


Når klubbens eiere Elliott Management nå har påpekt at de vil være klare til å gjøre litt «vårrengjøring» allerede når januar kommer for dør, kan det hende vi går en usikker sesong i møte i 2020.

På den ene siden er det klart og tydelig at det må forbedringer til i Milan for at de skal unngå å repetere årets sesong. På den andre siden er det ikke uvanlig at et lag kan slite med å finne frem til riktig flyt når det gjøres endringer i rekkene, og nye fjes inntar gressmatta sammen med de etablerte spillerne som står igjen.

Det er flere spillernavn som er trukket fram i flere omganger med vurdering og drøfting, som da på nåværende tidspunkt gjør det vanskeligere å forutse hvilke grep som vil gjøres, og hvem som må takke for seg for å gjøre plass til eventuelle nykommere. Samtidig virker det som at det er små justeringer som er på sin plass, over massive omveltninger som kan bidra til å destabilisere laget ytterligere. Det blir spennende å se hva som kommer i januar, og hvordan resten av veien frem til sesongstart blir, slik at vi får et bedre bilde av hva vi har i vente.

Noen har påpekt at selveste Zlatan, som tidligere har uttalt at han fortsatt føler en tilkobling til AC Milan, snart vil være fri igjen, og at han da kanskje kan overtales til å komme tilbake til Milan for en periode. Men, til tross for at han vil kunne bringe med seg mye godt, virker det usannsynlig at dette vil bli noe annet enn en drøm for fansen, da han nå er 38 år gammel, og vil måtte finne seg i å gå ned i lønn for å spille hos AC Milan, takket være begrensninger i budsjettet.

Er du på jakt etter en plass du kan legge innsatser på AC Milans kamper, eller andre lag og sporter du eventuellt følger med på? Da kan oddsbonuser.nu hjelpe deg med å finne en god plass blant mylderet av online betting sider som tilbyr deg det du ønsker deg av utvalg, funksjoner og ikke minst bonuser.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page