top of page

Ultras sier nei til Leonardo


Milanfansens harde kjerne ønsker ikke en retur av brassen.

Som en reaksjon på Elliott Management sin overtakelse av Milan kommer det naturligvis til å bli endringer i styret, men også blant direktørene. En av de som skal sitte utrygt er sportsdirektør Massimiliano Mirabelli, og i følge Sky Sport Italia kan han blir erstattet av Leonardo, som både har bakgrunn som spiller og manager i klubben.

Brassen spilte for klubben i perioden 1997-2001 og i sesongen 02/03, og ledet Milan fra sidelinjen gjennom 09/10. Leonardo ledet klubben til en tredjeplass, men forlot Milan etter kun en sesong som manager etter uoverenstemmelser med daværende President Silvio Berlusconi. Senere samme år tok han over som manager for byrival Inter, før han gikk inn i en direktør-rolle i franske PSG.

Elliott Management er ventet å sette sammen et styre i slutten av juli, og i en pressemelding fra Curva Sud kommer fansen med sine ønsker til klubben.

«Med henvisning til utviklingen de siste ukene ønsker vi å klarere vår posisjon. Vi er ikke økonomer eller finanseksperter, vi er ultras og bryr oss så uendelig mye om vårt Milan. Vi har hatt sjansen til å vise vår støtte til Gattuso og Mirabelli gjennom oppkjøringen,. Vi respekterer dem stort og beundrer deres åpenhet og profesjonalitet.» 

«Det er hevet over enhver tvil at siden Mirabelli og Gattuso startet arbeidet sammen, har vi sett en vinnermentalitet som overskygget den enorme skuffelsen fra høsten 2017.»

«Å endre alt nå vil ikke være produktivt. Vi kan kun be de nye eierne om å se på Milans historie og ikke glemme hva mennesker som Leonardo har gjort, nemlig å spytte på disse fargene.»

«Vi trenger menn med tillit til, og tro på Milan. Leonardo er ikke en av de mennene. Han har forrådt Rossoneri.»

«Slik som med alle revolusjoner kommer det til å ta tid og vi trenger kontinuitet for å endre klubben så raskt som mulig. Vi må ha tiltro til menn som Mirabelli og Gattuso, de har gjort jobben sin så langt.»

«Vi stoler på at andre roller vil bli fylt med mennesker som er kompetente og kanskje elsker Milan.» 

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page