top of page

Ukens overgangsrykter


Det er flere måneder til overgangsvinduet åpner, men det hindrer ikke de store mediehusene i å spekulere i hva klubbene vil foreta seg til sommeren. Den siste ukens spekulasjoner får du her!

Graziano Pelle har vært en stor suksess for Southampton i Premier League, men nå begynner landslagsspissen å få hjemlengsel. 30-åringen, som scoret 16 seriemål forrige sesong, vil til sommeren ha 1 år igjen av sin kontrakt og skal stå på Milans liste over potensielle nyervervelser.

Napoli har hatt en god sesong så langt og ser ut til å være de eneste som kan gi Juventus kamp om Scudettoen. En spiller som ikke har vært så mye involvert som forventet er Mirko Valdifiori. 29-åringen fulgte med manager Maurizio Sarri når han gikk til Napoli i fjor sommer, men Jorginho har ofte blitt foretrukket i den defensive midtbanerollen. Milan vurderer om den italienske landslagsspilleren kan tilføre midtbanen noe den allerede ikke har foran neste sesong. Spilleren selv sier at Galliani gjerne må ringe for å snakke om fremtiden.

Det har vært snakket om Emmanuel Mammana en god stund nå. Den argentinske midtstopperen var nær en overgang til Fiorentina i januar, men avtalen gikk i vasken. I ettertid har Milan seilet opp som den største favoritten til å signere stortalentet, men Napoli er i ferd med å knappe innpå forspranget. Mammana skal nemlig være interessert i å spille Europacup, og da helst Champions League, i sin første sesong utenfor Argentina. Dermed minsker Milans sjanser selv om man legger de €10 millionene på bordet som River Plate krever.

Milan gikk på et tap mot Sassuolo sist og dermed startet spekulasjonene rundt Mihajlovic` fremtid. Det skal dog ikke være klubben som vil sparke manageren, men serberen vurderer selv å kaste inn hansken ved sesongslutt. Årsak? For stor involvering fra Berlusconi.

Om sommeren vil by på et nytt managerbytte i Milan kan søndagens overmann være redningen. Di Francesco har levert gode resultater til tross for små ressurser i Sassuolo, og i tillegg skal stjernespilleren Domenico Berardi være interessert i å følge med sin manager om han bytter jobb. Det hadde kanskje ikke vært et skandaløst utfall for Milans del, til tross for enda et (mulig) managerbytte?

Diego Lopez skal ha innsett at han ikke får tilbake plassen mellom stengene så lenge Gianluigi Donnarumma er i klubben. Spanjolen vurderer derfor å flytte hjem til hans og konas fødeby Celta, og Celta Vigo skal være interessert i veteranens tjenester. Deportivo skal også være interessert.

Til tross for store investeringer og et lass med nye spillere til Aston Villa forrige sommer lukter det nedrykk av Birmingham-klubben. Det vil neppe Jordan Veretout være med på og franskmannen kan bli tvunget ut på klubbjakt i juli. Milan trenger friskt blod på midtbanen og 22-åringen skal være av interesse om han er tilgjengelig til en redusert pris. Aston Villa betalte over €10 millioner for spilleren som var en del av Frankrikes U20-verdensmestere fra 2013.

Den kroatiske tenåringen Vinko Soldo var linket til Milan og Juventus i vinter uten at noen avtale ble signert, men interessen for 1998-modellen er ikke blitt mindre siden den gang. Hans agent sier at Soldo meget vel kan være på vei til en større klubb til sommeren, til tross for at han nylig signerte en ny 5-årsavtale med sin klubb Dinamo Zagreb.

Franske Lille har fått frem en rekke offensive midtbanespillere de siste årene, og den siste i rekken er Sofiane Boufal. 22-åringen har scoret 7 mål og stått for 3 assists på 23 seriekamper denne sesongen og er ønsket av blant annet Juventus, Milan & Inter.

Avslutningsvis er det verdt å nevne at Liverpool, som har blitt linket til Giacomo Bonaventura, neppe lar seg skremme av en prislapp på €14.3 millioner. Silvio Berlusconi på sin side sier at spilleren er en viktig del av klubbens fremtid og kan figurere i «trequartista-rollen» neste sesong.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page