top of page

Ukens overgangsrykter


Påsken er i gang og det gjenstår bare tre måneder før overgangsvinduet igjen åpner. De siste ryktene kan du lese her!

Palermo-President Maurizio Zamparini har aldri lagt skjul på at han ønsker å selge sin juvel Franco Vazquez til Milan fordi han har et godt forhold til Berlusconi og Galliani. Men Zamparini advarer mot at de må skynde seg, fordi flere andre klubber lurer i kulissene og for klubbeieren gjelder prinsippet «førstemann til mølla».

Nnamdi Oduamadi har kun fått en seniorkamp for Milan, og 25-åringen kommer nok ikke til å få sin andre i løpet av 2016. Nigerianeren er nemlig klar for utlån til finske HJK Helsinki ut året, noe som blir hans femte utlån på de siste åtte årene.

Carlos Bacca har levert brukbart på topp for Milan denne sesongen, med 14 seriemål på 30 kamper. Nå ønsker Carlo Ancelotti å gjøre colombianeren, og €30 millioner skal være nok til å få Berlusconi til å selge. Også engelske Arsenal skal være interessert i angriperen som kom til Milan fra Sevilla for rundt €30 millioner før sesongen.

Stephan El Shaarawy har vært en stor suksess i Roma etter at Milan sendte han dit på lån i januar. 5 scoringer på 8 seriekamper skal være nok til å legge €13 millioner på bordet for den lille faraoen, og dermed utløse den avtalte klausulen.

Axel Witsel har sett seg lei på livet i Russland og vil bort til sommeren. Belgieren har 1 år igjen av kontrakten med Zenit og skal være verdsatt til €25 millioner. Både Juventus og Milan er interesserte i den 27 år gamle midtbanespilleren.

Det er delte meninger om hvorvidt Milan bør forsøke å hente «hjem» Zlatan Ibrahimovic, men klubben må ha endre strenger å spille på enn det økonomiske. Supersvensken, som fyller 34 år kommende høst, skal ha fått et tilbud fra Kina med en årslønn på vanvittige €75 millioner. Kinesiske myndigheter skal stå bak dette tilbudet. Til sammenligning er Carlos Bacca den best betalte spilleren på Milanello og hever en årslønn på €3.5 millioner….

Klubblegenden Mauro Tassotti mener at Milan bør hente hjem Gabriel Paletta og Alessandro Matri om det blir Europa League neste sesong. Paletta har startet 19 seriekamper i Atalantas midtforsvar og blitt utvist to ganger, mens Matri har notert seg for 7 scoringer på 14 starter og 16 innhopp i alle turneringer for Lazio denne sesongen.

Romas sportsdirektør Walter Sabatini har fått mye skryt for måten han har fått i land gode avtaler på, men har allerede annonsert at han ikke vil fortsette i klubben og slutter ved sesongslutt. Milan er svært interessert i å knytte til seg italienerens tjenester, og kontakt skal allerede være opprettet.

Om Sinisa Mihajlovic ikke får lov til å fortsette i managerstolen skal Sassuolo-manager Eusebio Di Francesco være klubbens førstevalg, men Primavera-trener Christian Brocchi er fortsatt på listen over aktuelle kandidater. Har ikke Berlusconi & Co. lært noe som helst fra Clarence Seedorf og Filippo Inzaghi?

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page