top of page

Uenighet rundt overgangspolitikken


Adriano Galliani kommer til å sitte bak spakene gjennom nok et overgangsvindu, men får langt i fra frie tøyler  i januar. 

Det har blitt bekreftet fra offisielt hold av Sino-Europe Sports ikke får fullført oppkjøpet på denne siden av nyttår og det ser ut til at man må vente helt til mars før det kan bli en realitet.

Det betyr at Milan skal gjennom nok et overgangsvindu med begrenset kapital, og som i sommer vil Fininvest klarere alle eventuelle overganger med kineserne. Det kan bety trøbbel.

For Adriano Galliani, som vil kontrollere overgangsvinduet, ønsker å fortsette med fokuset på unge italienske spillere som kan være med på å prege klubben i lang tid fremover. Kineserne ønsker på sin side å få inn profiler som kan styrke merkevaren Milan på andre kontinenter. Cesc Fabregas, som sliter med tilliten under Antonio Conte i Chelsea, har vært nevnt hyppig som en potensiell signering. Det vil i så fall gjøre ting vanskeligere for Manuel Locatelli, som har fått mye tillit etter at Riccardo Montolivo ble skadet tidligere i høst.

Hvis det skal signeres noen nye ansikter må det finansieres gjennom spillersalg, og det kan føre til enda en uenighet. Adriano Galliani ser nemlig på Carlos Bacca som en spiller det er fullt mulig å erstatte i januar, samtidig som colombianeren neppe har falt for mye i verdi tross en vanskelig periode. Investorene i Sino-Europe Sports ser derimot på 30-åringen som lagets beste spiller og den med høyest markedsverdi. De ønsker derfor å beholde angriperen også i fremtiden, til tross for at Gianluca Lapadula er i ferd med å finne formen.

På lørdag kan du lese om de heteste spekulasjonene i ukens ryktespalte.

1 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page