top of page

U21-EM er i gang!


Årets U21-mesterskap ble sparket i gang i helgen. 

U21-EM ble sparket i gang på fredag og Milan har fire spillere som alle åpner sitt mesterskap i dag. Vi presenterer spillerne som skal i aksjon i Polen denne sommeren.

For Italia, en av de naturlige favorittene, har Milan med tre mann som alle er ventet å få spilletid i løpet av mesterskapet. Det er dog kun en mann som kan regne med å spille mange kamper fra start. Mellom stengene er det ventet at Gianluigi Donnarumma, som er Milan-spiller enn så lenge, vil stå. 18-åringen er Milans sikreste kort for Azzurri denne sommeren. Han har konkurranse fra Udinese-keeper Simon Scuffet som har stått de fleste kampene mens Milans sisteskanse har vært med A-landslaget.

På høyrebacken konkurrerer Davide Calabria og Milan-aktuelle Andrea Conti om startplass. Etter sistnevntes fantastiske sesong for Atalanta er det mest sannsynlig at Calabria må innfinne seg med å være førstereserve slik han meget vel må forberede seg på om Conti ikler seg Rossoneri i løpet av sommeren.

Manuel Locatelli kan heller ikke føle seg trygg på en plass i startoppstillingen og har kommet inn fra benken i de to siste kampene før mesterskapet. Italia har en rekke etablerte Serie A-spillere å velge mellom sentralt på midtbanen, deriblant Gagliardini, Cataldi, Pellegrini og Benassi.

Tsjekkiske Stefan Simic har denne sesongen vært på utlån til Royal Excel Mouscron i Belgia, men etter en sterk høstsesong har det blitt mindre spilletid denne våren. Til tross for det er han ett sikkert kort i Tsjekkia sitt midtforsvar som antageligvis vil få nok å gjøre i dette mesterskapet. Tsjekkerne er i en beintøff gruppe sammen med Italia, Tyskland og Danmark.

Gruppe A:

England Polen Slovakia Sverige

Gruppe B:

Makedonia Portugal Serbia Spania

Gruppe C:

Danmark Italia Tsjekkia Tyskland

Gruppevinnerne og den beste toeren skal spille semifinale 27. juni, mens finalen går av stabelen 30. juni kl. 20.45 norsk tid.

Eurosport har rettighetene til mesterskapet og de fleste kampene vises direkte på Eurosport Norge. De øvrige kampene kan streames gjennom Eurosport Player.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page