top of page

Tyrkiske representanter i Milano


Fenerbache er på plass i Milano for å forsøke å signere to Milan-spillere. 

De to spillerne det skal dreie seg om er Josa Sosa og Gustavo Gomez, de to søramerikanerne som ble hentet til klubben i fjor sommer. Ingen av de klarte å imponere noe særlig i sin første sesong, og med mange nye spillere i sentrallinjen er det usikkert om de får en sjanse nummer to.

Det er dog ikke bare-bare for den tyrkiske storklubben å hente dem til Istanbul. 32-år gamle Sosa sa i juli nei til Antalyaspor, da de ikke ville betale ham € 5 millioner for å returnere til landet han tilbrakte 2.5 sesong i (Besiktas 14-16). I følge Sky Sport Italia skal partene prate sammen i løpet av kvelden.

Hva Gustavo Gomez angår blir det enda vanskeligere. Fenerbache skal allerede ha kommet med et tilbud til Milan på 24-åringen, men det skal ikke ha vært tilfredsstillende. I følge Sky dreide det seg om et lån med opsjon på kjøp, noe Milan ikke ønsker.

Spillerens agent Auguso Pareja avfeide hele overgangen da han snakket med MilanNews etter møtet.

«Han drar ikke, Gustavo blir værende i Milan.»

Så spørs det om han får rett eller om midtstopperen innser at det kan bli særdeles vanskelig å få tilstrekkelig med spilletid i konkurranse med Musacchio, Bonucci, Romagnoli og Zapata. Om et år er det VM i Russland, og Gomez trenger nok å spille en del kamper for å fortsatt være Paraguay sitt førstevalg i midtforsvaret.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page