top of page

Troppen til Kina


Vincenzo Montella tar med seg en sterk tropp til Asia. 

Milan vender snart snuten østover for å delta i Champions Cup i Kina. Der skal de møte Borussia Dortmund (18.07) og Bayern Munchen (22.07). Begge kampene vises for øvrig på Viasat Fotball. Hele sommerens program ser du her. Laget drar allerede i dag, og det betyr at Lucas Biglia og Leonardo Bonucci, som begge ryktes å være særdeles nær en overgang til Milan, neppe blir å se på touren.

Til Asia har Vincenzo Montella valgt ut følgende spillere:KeepereForsvarereMidtbanespillereAngripereAntonio DonnaurmmaIgnazio AbateGiacomo BonaventuraCarlos BaccaGianluigi DonnarummaLuca AntonelliHakan ÇalhanoğluFabio BoriniMarco StorariAndrea Conti*Franck KessiéGiovanni CrociataMattia De SciglioJose MauriPatrick CutroneMatteo GabbiaRicardo MontolivoM’Baye NiangGustavo GomezJose Sosa**André Silva*Gabriel PalettaNiccolò ZanellatoMateo MusacchioRicardo RodriguezCristian Zapata

Det er en fin blanding av etablerte spillere, lovende unggutter og nykommere i troppen. Det er verdt å merke seg at hverken Suso eller Alessio Romagnoli er med på touren. Begge har slitt med skader og er ikke klare for spill riktig enda. Mattia De Sciglio, som ryktes å være på vei til Juventus, er dog med og anses som et fullverdig medlem av troppen enn så lenge.

*Andre Silva og Andrea Conti slutter seg til resten av troppen 18. juli. ** Jose Sosa ankommer førstkommende lørdag.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page