top of page

Troppen til Europa League-kvalifiseringen


Milan har sendt inn listen over spillerne som er tatt ut i troppen til kampene mot CSU Craiova. 

Milan skal møte rumenske CSU Craiova i den tredje kvalifiseringsrunden i Europa League. Den første kampen spilles førstkommende torsdag i Romania, mens returoppgjøret spilles på San Siro 03. august.  Vinneren sammenlagt er klare for den siste playoff-runden.

Troppen for disse to kampene er nettopp sendt inn til UEFA og Vincenzo Montella har plukket ut følgende spillere:

Keepere: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Guarnone, Storari.

Forsvar: Abate, Antonelli, Calabria, Conti, Gabbia, Gomez, Musacchio, Paletta, Rodriguez, Romagnoli & Zapata.

Midtbane: Bonaventura, Çalahanoglu, Crociata, Kessié, Locatelli, Mauri Montolivo, Sosa & Zanellato.

Angrep: Bacca, Borini, Cutrone, Niang, Silva & Suso.

Det mest gledelige er at både Suso og Romagnoli ser ut til å ha ristet av seg småproblemene de har hatt, mens Calabria og Locatelli er med i troppen etter en forlenget ferie i forbindelse med U21-mesterskapet de deltok i tidligere i sommer. I tillegg har Montella funnet plass til flere unggutter, og det er lov å håpe på at flere får muligheten om Milan har med seg et tilfredsstillende resultat fra bortekampen i Romania.

Det mest overraskende er at Carlos Bacca står på listen, da manageren i gårsdagens intervju slo fast at spissen ikke ville figurere i kampen da han var i forhandlinger med en annen klubb. Det er nok et lite «bedre før var» av Vincenzo Montella, som vil ha Bacca klar til returkampen om det ikke blir noe av den påståtte overgangen til franske Marseille.

Lucas Biglia og Leonardo Bonucci kan ikke registreres per dags dato da overgangene ikke er formelt godkjent av UEFA, men dette er bare et teknisk forsinkelse og ikke et reelt problem i forhold til kontrakten med klubben. En ekstra spiller kan registreres i ettertid, og dette må meldes inn til UEFA senest 24 timer før avspark i det første oppgjøret.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page