top of page

Troppen mot Real Madrid


Gennaro Gattuso har plukket ut sine menn som møter Real Madrid.

I kveld møtes de to klubbene i Santiago Bernabeu Trophy, en årlig men uhøytidelig kamp til ære for Real Madrid sin President som stadionet er oppkalt etter. Milan deltar for fjerde gang og har to seire å se tilbake på, i 1988 og 1990. Kampen vises ikke på noen norsk kanal.

For begge lagene er dette siste test før alvoret setter i gang, og Gennaro Gattuso har tatt med seg de fleste profilene til generalprøven før Serie A sparkes i gang hjemme mot Genoa om en drøy uke. Han må unnvære Reina, Abate, Conti og Strinic som alle er ute med skade. I tillegg har han valgt å ekskludere både Gabriel, Antonelli, Zapata, Bertolacci, Montolivo og Silva fra troppen. Leonardo uttalte på pressekonferansen i går at klubben er i ferd med å finne en løsning for Gabriel, mens Antonelli skal være på vei til Empoli. Samtidig er den tidligere kapteinen Montolivo i samtaler med klubben om å terminere kontrakten, mens Silva allerede skal være på plass i Spania for å gjennomføre den medisinske sjekken hos Sevilla.

Det er usikkert hvorfor Zapata og Bertolacci ikke er med, men begge har vært linket bort gjennom mercatoen. Overgangsvinduet stenger i år den 17. august, et døgn før Chievo og Juventus sparker i gang sesongen. Leonardo har dermed under en uke på å få i stand de siste avtalene før Gennaro Gattuso og hans menn må være klare til dyst.

Keepere: Donnarumma A., Donnarumma G., Plizzari Forsvar: Bellanova, Calabria, Caldara, Musacchio, Rodriguez, Romagnoli, Simic Midtbane: Biglia, Bonaventura, Brescianini, Calhanoglu, Halilovic, Kessie, Locatelli, Mauri, Torrasi Angrep: Bacca, Borini, Cutrone, Higuain, Suso.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page