top of page

Tre Milan-spillere tatt ut til U21-VMMilan har tre representanter med på det italienske landslaget når U21-VM starter opp i Polen den 16. juni.

Tre av de 23 uttatte for Azzurrini spiller til daglig i Milan. Gianluigi Donnarumma, Davide Calabria & Manuel Locatelli er spillerne som skal være med på å representere Italia når unggutta skal forsvare Italias ære når mesterskapet går av stabelen i Polen om en drøy uke. 18 år gamle Donnarumma er blant spillerne som har sagt ja til å være med av de som til vanlig representerer A-landslaget, og blir en viktig brikke i det som må kunne omtales som et særdeles solid U21-landslag. Rugani, Gagliardini, Berardi og Bernardeschi er blant de øvrige spillerne som enten har spilt eller har vært aktuelle for å representere A-landslaget i løpet av inneværende sesong. Med en slik tropp bør Italia kunne være med å kjempe om topplasseringer i turneringen.

Blant de andre uttatte er tidligere Milan-spiller Andrea Petagna, som nylig var med på å senke San Marino med A-landslaget, mens Andrea Conti potensielt sett kan være Milans fjerde representant i turneringen om han signeres før den starter opp 16. juni. Det har vært sterke rykter som har knyttet høyrebacken til Milan og det skal angivelig være et møte mellom Milan og Atalanta for å bli enige om pris i løpet av uken. Turneringen kan du følge på Eurosports kanaler her i Norge, og Italia er i gruppe med Danmark, Tsjekkia og Tyskland. Vi ønsker våre unggutter lykke til i Polen og ser frem til å følge turneringen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page