top of page

Torino med ultimatum for Paletta


Midtstopperen må bestemme seg kjapt hvis han skal slutte seg til gamlesjefen. 

I følge Tuttosport avventer Gabriel Paletta å svare Torino fordi han venter på et tilbud fra Fiorentina, men Sinisa Mihajlovic sin klubb «haster og er ikke interessert i å vente lenger på et svar.»

32-åringen har blitt linket til Torino i helt siden forhandlingene med Genoa brøt sammen forrige måned.

Til tross for interessen er ikke Torino villige til å vente evig og om de skal gå for midtstopperen vil de ha han med til Østerrike i starten av kommende uke. De skal da først møte Huddersfield Town før turen går videre til Tyskland for å møte Freiburg.

Den serbiske manageren, som ledet Milan gjennom 15/16-sesongen vil ha med bautaen til de kampene. Om ikke det løser seg vil de rette blikket mot Napoli-stopper Lorenzo Tonelli.

Gabriel Paletta kom til Milan fra Parma i januar 2015 for € 3.5 millioner og ble umiddelbart plassert i startoppstillingen av daværende manager Filippo Inzaghi. Etter at han ble erstattet av Sinisa Mihajlovic sommeren samme år forsvant Paletta til Atalanta på lån. Der gjorde han sine saker bra og fikk fornyet tillit i Milan, denne gang av Vincenzo Montella. Gjennom sesongen har midtstopperen spilt 30 kamper og fått 5 røde kort, blant annet både i første og siste serierunde. Dermed ser det ut til at Paletta fikk sin siste av totalt 44 seriekamper for Milan i tapet mot Cagliari.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page