top of page

Torino med forbedret bud?


Torino har ikke gitt opp å hente franskmannen i sommer.

Det melder blant andre La Stampa og Calciomercato.web. I løpet av sommeren har M´baye Niang, som var utånt til Watford i vår, takket nei til både Everton og Spartak Moskva. Milan skal være irriterte på angriperen på at han ikke takket ja til det gode budet fra russerne. Moskva-klubben ville i følge kildene betale Milan over € 20 millioner i overgangssum, mens Niang ble tilbudt en lønn på € 3 millioner i året.

22-åringen har ikke pengene i hovedfokus og har uttalt at han først og fremst vil ta det riktige valget i følge sin karriere, og det valget mener han selv at er Torino. Så langt har budene fra I Granata vært langt unna det Milan har forlangt for sin unge franskmann, men nå melder altså flere italienske medier at det kan gå mot en gjenforening med Sinisa Mihajlovic allikevel.

Det forrige budet, som angivelig ble avvist av Milan, skal ha vært på € 12 millioner for en permanent overgang. Torino-President Urbano Cairo er klar på at de skal hente inn en angriper for å erstatte fjorårets leiesoldat Juan Iturbe, og italieneren ønsker at erstatteren henter M´baye Niang.

Derfor skal et nytt bud være på vei til Milan. Det skal dreie seg om et lån der Torino betaler € 3-4 millioner med en gang, og € 11-12 millioner når overgangen blir gjort permanent neste sommer.

Marco Fassone har tidligere uttalt at han tror Milan er ferdig med handlingen for i sommer, men at det meget vel kan endre seg dersom noen forlater Milanello før 1. september. Den administrerende direktøren er derfor fortsatt på utkikk etter potensielle spillere som matcher klubbens ambisjoner.

For å erstatte Niang, som nå etter alle solemerker ser ut til å dra, ønsker Milan å hente inn Lazio-profilen Keita Balde Diao. I henhold til La Repubblica er Marco Fassone villig til å legge € 30 millioner på bordet for 22-åringen som fikk sitt definitive gjennombrudd i Serie A i fjor. Senegaleseren scoret 16 ganger på 31 opptredener og var en viktig bidragsyter til at Lazio kom over Milan på tabellen.

Kantspilleren har vært tydelig på at han vil forlate I Biancocelesti i sommer, men enn så lenge har ingen møtt klubbens prisforlangende. Juventus har vært i forhandlinger om spilleren tidligere i sommer, og de regjerende seriemesterne er Keita sitt førstevalg. Den gamle dame har dog ikke vært villig til å by mer enn halvparten av hva Milan nå er i ferd med å legge på det lyseblå bordet. Også engelske Tottenham er rapportert interessert i landslagsspilleren.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page