top of page

To steg ned for Montolivo?


Riccardo Montolivo kan gjenforenes med Silvio Berlusconi i Serie C.

I følge Calciomercato.com vurderer veteranen et klubbskifte i januar, og hans neste stoppested kan bli Monza. Serie C-klubben ble tidligere i høst kjøpt opp av den tidligere Milan-Presidenten Silvio Berlusconi, som i følge nettstedet kunne tenke seg sin tidligere kaptein til å lede et lag bestående av unge italienere uten hårgele og tatoveringer.

Riccardo Montolivo var Milans kaptein frem til Leonardo Bonucci sin ankomst i fjor sommer, men da midtstopperen forsvant tilbake til Juventus ble bindet gitt videre til Alessio Romagnoli. 33-åringen har ei heller vært i noen av Gennaro Gattuso sine tropper denne sesongen, og den siste uken har han blitt beordret til å trene med juniorlaget.

Midtbanespilleren skal være inneforstått med at han ikke lenger har en fremtid i Milan, men to steg ned i divisjonene kan bli for meget for mannen med 66 landskamper for Azzurri og nesten 400 kamper i Serie A. Det spekuleres derfor i om han vil bli værende i Milan ut sesongen for å se an om Monza klarer å rykke opp til nivå 2. De ligger for øyeblikket på tredjeplass i Serie C. Hans kontrakt går da ut og vil kunne forlate klubben vederlagsfritt, 7 år etter at han kom gratis fra Fiorentina.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page