top of page

Temperatursjekk


Det er ikke til å stikke under en stol at resultatene fra AC Milan har vært av det litt lunkne slaget en liten stund. Håpet lar seg heldigvis ikke falme så lett. Men, det gjenstår enda å se hvordan trenden skal snu og føre klubben mot bedre tider igjen. Vi tar en liten «temperatursjekk» på klubben.

Til tross for mange trenerbytter og andre problemer, er det heldigvis fortsatt spillere i klubben som er der for å spille fotball med den rette innstillingen. Utvilsomt et positivt moment som tar klubben et steg i riktig retning. Det er tross alt de som skal levere resultater på gressbanen i oppgjørets time, og det er godt å se at de fleste holder formen. Likevel er det enkelte som skuffer litt, slik som Suso, som vi skulle ønske var litt mer ivrig og frempå. Kanskje vil trener Stefano Piolois få litt bedre skikk på de som er litt for trege når han har kommet seg bedre til rette i Milan. Vi konkluderer med at det ikke er noen store problemer i spillerstaben som ikke vil jevne seg ut med tiden når ting roer seg utenfor gressbanen.

Så lenge resultatene fortsetter å være fluktuerende kan det være risikabelt å legge innsatser på favorittlaget når de skal møte opp til kamp. Men, for de som har troen og som ikke har noe imot å ta noen sjanser i livet, er vel ikke dette noe som stopper dem i å satse på laget som står dem nærmest. Et godt sted å begynne om du ikke allerede har funnet deg et bettingselskap å legge innsatser hos, eller er misfornøyd der du allerede spiller, er betsjekk.com.

Avslutningsvis er det bare å si at temperaturen er for øyeblikket fortsatt litt lunken hos Milan, men den later til å være stigende. Så her er det bare å holde fingeren på pulsen og følge med på utviklingen. Det kan bli spennende å se hvor de ligger i nær fremtid. Det er lys i enden av tunnelen uten tvil.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page