top of page

Tassotti: «Inter har fordelen»


Mauro Tassotti tror Inter ligger best an før kveldens storkamp i Milano.

Italieneren var en del av Milans legendariske lag på 80- og 90-tallet og var høyrebacken i en fantastisk forsvarsfirer. Han spilte over 400 Serie A-kamper for klubben og var en del av støtteapparatet i nesten 20 år før han i fjor dro til Ukraina for å være Andrei Shevchenko sin høyre hånd på landslaget.

«Begge klubbene har vært gjennom enorme forandringer og det tar tid for begge å komme tilbake til det nivået som har vært,» sa Italieneren til Gazzetta dello Sport.

«Milans nye direktører gjør en god jobb og i sommer har de brakt inn entusiasme gjennom en spennende Mercato. Det er ikke gjort for ingenting.»

«Inter på sin side hadde et sterkt lag allerede i fjor og personlig kunne jeg ikke forstå hvorfor de svingte så mye i prestasjonene.»

«Nå har de en erfaren manager i Luciano Spalletti som har gjort dem mer solide.»

Tassotti mener Nerazzuri hadde et bedre grunnlag enn Milan før sommeren.

«Når jeg sammenligner disse to lagene har Inter en fordel fordi de har kjøpt færre spillere. Jeg tror det skjedde på bakgrunn av at de kun trengte noen små justeringer, ingen radikale endringer.»

«Jeg kan ikke spå hvordan kampen vil ende, men dette oppgjøret kommer til å bli spektakulært og med mange scoringer. Magefølelsen sier 2-2.»

Kampen kommer rett etter en landslagspause hvor begge managere har hatt flere spillere i Sør-Amerika.

«Det er ikke lett, hverken for Spalletti eller Montella. De har mange landslagsspillere og flere søramerikanere er nettopp kommet tilbake til Italia.»

57-åringen vil ikke utelukke en retur til Rossoneri.

«Milan er helt spesielt for alle som har jobbet der. Ikke bare for oss som har bært drakta, men for alle som har jobbet i kulissene.»

«Jeg tror alle som en gang har vært i klubben ønsker seg tilbake, men vi får eventuelt se i hvilken rolle det blir.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page