top of page

Suso: «Spilletid er alfa og omega»


I et åpenhjertig intervju med La Gazzetta snakket Suso om sesongen så langt, muligheten for en ny kontrakt og den kommende kampen mot Juventus. 

Spanjolen kom i sommer tilbake til Milan etter 6 måneder i Genoa og under ledelse av Vincenzo Montella har 23-åringen stått frem som en av lagets viktigste spillere.

«Vår plassering på tabellen overrasker meg ikke,» fortalte Suso til La Gazzetta dello Sport. «Jeg visste allerede i sommer at det kom til å bli et godt år for oss.»

«Forskjellen mellom oss og Juventus, Roma og Napoli var stor frem til i sommer, men nå viser vi at vi kan være en av de store klubbene.»

«Hvis vi fortsetter å jobbe på samme måte vil vi bli som Milan var i fortiden. Det vesentlige er å plukke med seg nok poeng, spesielt mot de mindre lagene. Historisk sett har vi kastet vekk alt for mange poeng borte mot svakere motstandere.»

Suso har i høst levert 5 mål og 6 målgivende pasninger i Serie A. For Genoa i vår ble det 6 scoringer og en målgivende pasning, noe som gjør 2016 til et flott år for spanjolen.

«Jeg håpte at dette året kunne forandre ting for meg, og jeg viser at kontinuerlig spilletid har hjulpet meg.»

«Jeg håper å kunne forlenge kontrakten min med Milan og vi er allerede i samtaler. For meg er det ingen problemer.»

«På sikt ønsker jeg også å få prøve meg på landslaget. Om Julen Lopetegui gir andre sjansen, hvorfor skulle ikke jeg få det?»

På fredag, om alt går etter planen, spiller Milan sin andre finale for året når Juventus står på motsatt banehalvdel i Doha. Vinneren kan kalle seg mester i Supercoppa Italia 2016.

«For all del, vi kan slå Juventus. Vi slo dem hjemme i serien tidligere i høst. Den seieren gav oss mye selvtillit og nå kjenner vi deres spillestil bedre.»

«Om vi skal være helt ærlige må de kunne sies å være favoritter. Det er også slik vi ønsker det. Det vil gi oss mer motivasjon og alt presset er på Juventus.»

Milans oppladning til kampen har ikke vært optimal med tap for Roma og uavgjort mot Atalanta.

«Selv om vi ikke har vunnet på to kamper har vi spilt godt. Paradoksalt nok går vi til denne finalen med en enda sterkere overbevisning over våre egne evner og styrker.»

«Om vi vinner kampen vil det være en flott gave til den beste Presidenten i verden, Silvio Berlusconi.»

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page