top of page

Suso & Locatelli er ikke til salgs


Massimiliano Mirabelli med beroligende beskjed til Milan-fansen. 

Sportsdirektøren, som sammen med administrerende direktør Marco Fassone, har fått mye skryt for sitt arbeid i sommerens mercato. En rekke profilerte spillere er kommet inn, og fortsatt er flere i vente. Det som er vel så gledelig er at ikke Vincenzo Montella har mistet noen av spillerne han ønsker å beholde.

En som har vært ryktet på vei bort er Suso, som virkelig fikk sitt gjennombrudd forrige sesong. på 34 seriekamper noterte den lekne spanjolen seg for 7 scoringer og 9 målgivende pasninger. Han har dog ikke signert en ny kontrakt med Milan, og det er ventet at Suso ønsker seg både en lengre og bedre avtale. Hans nåværende kontrakt er verdt € 1 million per sesong og utløper i 2019.

Engelske Tottenham, som for øvrig skal spille Champions League til høsten, har vært linket til Suso i hele sommer og Tuttomercatoweb melder at London-klubben forbereder et bud på € 22 millioner.

Den siste uken har også ryktene rundt Manuel Locatelli sin fremtid blusset opp, og flere italienske medier har nevnt Juventus som en fremtidig arbeidsgiver. Den gamle dame øyner nok en liten revansje etter at Leonardo Bonucci byttet ut sebra-drakten med Rossoneri tidligere i sommer. 19-år gamle Locatelli fikk muligheten da Riccardo Montolivo ble skadet i fjor høst, og tok godt vare på muligheten. På 25 seriekamper noterte midtbanespilleren seg for 2 scoringer, deriblant et flott langskudd i 1-0 seieren mot Juventus.

Et annet alternativ for Manuel Locatelli kan være å spille kommende sesong på lån hos et annet Serie A-lag, og både Torino, Sassuolo og Atalanta har blitt nevnt som potensielle lag. Akademi-spilleren skal være innforstått med at Milan ønsker å satse på ham, men at det kan bli vanskelig å få mye spilletid på San Siro den kommende sesongen.

Massimiliano Mirabelli utelukker ikke at unggutten kan bli sendt ut på lån, men i et intervju med Milan TV slår han fast at det er fullstendig uaktuelt å selge hverken Suso eller Locatelli. For Milan omtaler han de som «Uselgelige» og «ikke på markedet». I tillegg fortalte Mirabelli at de vil forlenge kontrakten med Suso i løpet av kort tid.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page