Strålende helg for aldersbestemte lag

A-lagets kamp gikk dessverre ikke som mange hadde håpet og forventet, men da er det ekstra hyggelig å se at de yngre kreftene i klubben leverer varene på banen. Få helgens resultater her!

Christian Brocchis juniorlag vant gjorde jobben og vant 3-1 hjemme mot Perugia. Kamprapporten kan leses i sin helhet her: http://www.acmilan.com/en/news/show/159461 (ekstern lenke)

U15-laget fikk også smake på suksess, da de slo Como 2-1 på hjemmebane i den niende runden. Milan tok ledelsen ved Petricci tidlig i første omgang, men Como utlignet kort tid senere. Milan fikk siden en mann utvist, da Sala pådro seg to gule kort. Likevel klarte Danesi sine gutter å score det avgjørende målet i andre omgang ved Frigerio.

Også laget med spillere født i 2003 kunne feire en seier i helgen, og den smakte bedre enn de fleste trepoengere. De feide nemlig rivalene Inter bort fra gressteppet med 5-2. Målene ble scoret av N´Gbesso(2), Aspesani, Kourouma og Cerreri. Med den seieren har ungguttene nå 22 poeng, og er kun tre poeng bak Inter.

U17-laget slo Cagliari 3-1 hjemme i sin niende seriekamp. MÃ¥lscorerne var Sinani, Torrasi og Kyeremateng.

Dessverre klarte ikke U16-laget å følge opp i samme stil, og spilte 1-1 borte mot Feralpisaò. Dette var også i den niende runden av seriespillet. Cogliati var Milans målscorer i denne kampen.