top of page

Strinic bekrefter overgang


Ivan Strinic har signert for Milan.

Det fortalte spilleren selv til Radio 24. Kroaten, som har spilt 18 kamper for Sampdoria denne sesongen, forbereder seg til VM med Kroatia.

«Nå er sesongen over, og jeg kan si at jeg ikke lenger er en del av Sampdoria. Jeg har signert en treårsavtale med Milan, og jeg tror klubben vil annonsere det etter Verdensmesterskapet.» 

Venstrebacken har vært på utgående kontrakt og har kun startet to kamper siden slutten av januar. I tillegg fikk Strinic ett kort innhopp i siste seriekamp.

«Når du er på utgående kontrakt kan en klubb kun gjøre to ting. De kan konsentrere seg om å få mest mulig ut av deg den siste tiden, eller velge å ikke bruke deg. Jeg var kun på banen 3 ganger den siste tiden, men Milan ønsket meg og sa at de ikke brydde seg så mye om jeg ikke fikk tilstrekkelig spilletid denne våren. Det betyr mye at de ønsket meg uansett.»

Ivan Strinic startet karrieren i Hajduk Split, men forlot hjemlandet i 2006 og satte kursen mot Le Mans. Etter kun et år i Frankrike dro han tilbake til Kroatia og signerte for HRV Dragovoljac, før han i 2008 signerte for barndomsklubben Hajduk Split. Der vant han sin første og så langt eneste trofe da Hajduk vant cupen i 09/10. Han ble værende frem til januar 2011 før kursen gikk til Ukraina og Dnipro. Etter fire år gikk han i januar 2015 gratis til Napoli, men ble aldri et ubestridt førstevalg for Napolitanerne. Før inneværende sesong signerte han en ettårsavtale med Sampdoria, hvor han som nevnt mistet plassen på laget på nyåret. I løpet av 3.5 år i Serie A har det blitt 43 kamper for venstrebacken.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page