top of page

Statistikk foran Milan-Chievo


Rolando Maran feirer sin kamp nummer hundre som trener i Serie A, og Milan har ikke tapt på de siste ti kampene mellom lagene. Les deg opp her!

Hjemme på San Siro ser statistikken enda bedre ut, med ti strake seire til Milan.

Milan har heller ikke sluppet inn mål mot Chievo på en god stund, 528 minutter for å være nøyaktig. Forrige gang en Milan-keeper måtte hente ballen ut av nettet mot gultrøyene var i 5-1 seieren den tredje november 2012. Målscorer den gang var Sergio Pellissier.

Chievo startet sesongen forrykende, og stod med 10 poeng på de første fem rundene. Siden har det gått litt tråere, og har kun tatt 2 poeng på de fire siste. Forrige seier kom den 23 september, da de slo Torino 1-0.

Chievos trener Rolando Maran feirer sin kamp nummer hundre som hovedtrener i Serie A mot Milan onsdag kveld. Debuten kom tilbake i 2012, da han ledet Catania til et poeng borte mot Roma i en kamp som endte 2-2. Så langt står italieneren med 29 seire, 32 uavgjorte og 38 tap i landets øverste serie. La oss håpe han ikke feirer sin seier nummer 30 onsdag kveld.

Chievo er et av lagene i ligaen med flest baklengs i løpet av kampenes første kvarter, så det er viktig for Milan å være på fra starten og utnytte motstanderens start-vansker.

Kilde: http://www.acmilan.com/en/news/show/159286

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page