top of page

Spillervurderinger: Udinese – Milan (1-2)Milan tapte i går 2-1 borte mot Udinese. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,0 – Får en vanskelig jobb på 1-1, men setter seg litt tidlig ned. De Pauls scoring skal han ta og er også på den, uten å gjøre noen god jobb der. En strålende redning når han stopper Zapata i en 1v1-situasjon.

Abate – 5,0 – Svak kamp fra kapteinen. Sliter med ballbehandlingen og klarer på ingen måte å bidra offensivt. Defensivt er det helt ok, og han stopper det han skal. Står for høyt i banen på 1-1, uten at han kan lastes nevneverdig for det.

Paletta – 6,0 – Har et par enestående taklinger og er solid gjennom stort sett hele kampen, men er ukomfortabel når spillet kommer inn bak ham. Slår i overkant mye langt. Gjør en feilvurdering på 1-1, men er i en svært vanskelig situasjon.

Romagnoli – 5,5 – Leverer en helt ok kamp, men er tidvis mer på etterskudd enn vi er vant med å se han. Virker litt usikker i en del situasjoner, og bør stenge av bedre på 1-2.

De Sciglio – 5,5 – Gjør en helt grei kamp frem til han blir kvestet av De Paul og må forlate banen. Antagelig ute lenge og blir et tap.

Kucka – 5,5 – Vært solid i kampene mot god motstand, men mangler litt kreativitet og ferdigheter mot svakere motstand. Bruker lang tid med ball og har for lav treffprosent på pasninger.

Locatelli – 4,5 – Hva er det unge Locatelli driver med på 1-1? Gir bort et mål med en sløv pasning og en påfølgende svak pressjobb, hvor han bør klare å stenge av en side. Ellers gjør han en ok kamp. God ballbehandling og mye involvert, men velger litt vanskelige løsninger til tider.

Pasalic – 5,0 – Ingen store feil og gjør seg ikke direkte bort, men tilfører heller ikke noe som helst. Løper i mellom, skaper lite og ser fortsatt ikke ut til å kunne bli noen profil i Milan-trøya.

Suso – 6,5 – Strålende assist på 1-0 og ellers livlig offensivt. Kommer i mange gode situasjoner, men blir litt lett å lese når han konsekvent drar seg innover. Ingenting å sikte på i boks før Bacca går av.

Bacca – 4,5 – Det skjer absolutt ingenting rundt colombianeren på topp. Stasjonær, svak med ball og sutrete. Kommer til et skudd og setter det midt på keeper, ellers helt usynlig.

Bonaventura – 7,0 – Starter kampen godt og involverer seg mye. Scorer etter bare åtte minutter med en strålende prestasjon, men etter en knapp halvtime blir han dessverre skadet og nå må Milan klare seg uten sin beste spiller i noen måneder.

Innbyttere:

Deulofeu – 6,5 – Bra tempo, skaper mye og er uheldig som ikke ender denne kampen med målpoeng. Skaper mye trøbbel for Udinese-forsvaret og viser gode ferdigheter med ball.

Lapadula – 6,0 – Tilfører laget veldig mye mer enn Bacca. Jobber utrettelig og jager på alt som om han er besatt av lysten på mål. Får et skudd i stolpen, men finner dessverre aldri nettmaskene.

Vangioni – I/V – Leverer helt greit når han kommer inn for skadde De Sciglio. Litt het i toppen til tider.

Montella – 4,5 – Milan sliter virkelig om dagen og dette var kampen man skulle løfte seg i, etter et tøft kampprogram den siste tiden. Slik gikk det ikke! Kom for en gangs skyld godt i gang, men så sviktet det fullstendig utover i kampen og til slutt endte det med 0 poeng. Å ikke flytte ned noen for De Sciglio når han ble skadet er en taktisk katastrofe, og nå bør også tålmodigheten med Bacca og Pasalic ta slutt. Står nå uten De Sciglio og Bonaventura i en lang periode og har en tøff oppgave foran seg med bare én seier på de siste seks.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page