top of page

Spillervurderinger: Udinese – Milan (1-1)Susos suser til tross. Det ble bare ett poeng borte mot Udinese. Her får du spillervurderingene fra kampen.

Donnarumma – 6,5 – Har en fantastisk redning, og er også fint ute og gjør målet lite ved flere anledninger. Kan på ingen måte lastes for baklengsmålet, selv om det blir oppført som et selvmål i statistikken.

Abate – 5,5 – Stort sett god kontroll defensivt, men det forventes flere bidrag i det offensive spillet som back på Milan.

Bonucci – 5,5 – Ser litt utrygg ut, og har tidvis litt tempoproblemer mot kvikke angrepsspillere. Bør klare å blokkere innlegget som ender i baklengsmålet, men blir feig og vrir kroppen unna. Det fører til at ballen går via Bonucci, deretter Donnarumma, og så i mål.

Romagnoli – 6,0 – Stort sett solid, men posisjonerer seg noe svakt på utligningen. Ellers lite å utsette på Romagnolis opptreden.

Calabria – 4,5 – Etter en svært god periode var det virkelig nede på jorda igjen for Calabria denne runden. Sliter i duellspillet og er en del på etterskudd, hvilket er tilfelle på begge de gule kortene. Det siste er totalt hodeløst, og den unge backen setter laget i en fryktelig vanskelig situasjon når han får det røde med mer enn 20 minutter igjen på klokka.

Kessie – 7,0 – Får en litt billig assist og er også involvert i svært mye av det Milan skaper. Dekker enorme områder, både offensivt og defensivt. Gir Milan en helt annen dynamikk på midtbanen enn det man hadde hatt uten. Flere gode fremspill som kunne gitt scoringer.

Biglia – 6,5 – Styrer midtbanen på en god måte, spesielt med ball. Bedre intensitet på det han foretar seg enn tidligere i sesongen, og her også en nokså solid forsvarsjobb.

Bonaventura – 6,5 – Skaper muligheter, kommer på de dype løpene og kan gjøre det uventede med ball. Får ikke uttelling i denne kampen, men likefullt en god prestasjon.

Suso – 7,0 – Leverer det som kanskje er årets mål så langt, når han dundrer ballen i krysset fra drøyt 30 meter. Det gir selvtillit og Suso er et aktivum i denne kampen, og kunne fort fått flere målpoeng. Svært vanskelig å stoppe og Udinese slet med å håndtere spanjolen.

A. Silva – 5,5 – Fikk endelig sjansen fra start, men klarte ikke levere målpoeng. 22-åringen skal likevel ha pluss for måten han binder sammen angrepet på og hvor bevegelig han er, men selvtilliten er ikke helt på plass. Et par fine detaljer, men sløser også litt med sjansene.

Calhanoglu – 6,5 – Mye involvert og nært både scoring og assist, men får ikke uttelling i denne kampen. Burde tatt det gule når Udinese angriper et Milan i ubalanse og får utligningen, uten at det er en lett vurdering å ta.

Innbyttere:

Antonelli – I/V – Sliter tidvis med posisjoneringen og det blir et kjør mot Milans venstreside etter utvisningen til Calabria.

Kalinic – I/V – Kommer seg til en brukbar sjanse med et godt hodestøt, men lykkes ellers ikke med så mye.

Borini – I/V – Får litt tid på slutten, uten at det gjør så mye til eller fra.

Gattuso – 6,0 – Ett poeng borte mot Udinese er godkjent, men her skulle Milan veldig gjerne tatt tre. Svært positiv til det laget Milan stiller her og taktisk sett er det greit gjennomført. Fryktelig synd at Calabria blir utvist i en periode hvor Milan er i ferd med å feste grepet på stillingen 1-0. Her kunne muligens Gattuso lest kampklimaet bedre, for det andre gule var ingen overraskelse. Merkelig å sette på Kalinic fremfor Cutrone når Milan trenger en alenespiss som kan kontre når man er ti mann.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page