top of page

Spillervurderinger: Udinese – MilanDet satt fryktelig langt inne, men det ble tre poeng også på Friuli. Milan tar med det sin tredje strake seier. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Endelig! Etter måneder med frustrasjon holdt den unge keeperen buret rent, og Gigio leverte en solid kamp. Han tok konsekvensen av at Udinese presset høyt og slo heller en del lenger i dag enn tidligere, men der er det en del å hente på presisjonen. Gjør en del gode redninger på avslutninger fra langt hold og tar det han skal.

Abate – 5,5 – Trøbler litt med Pussetto og slipper til en del skudd fra sin side. Gjør dog en ganske grei jobb defensivt i det meste av kampen, men leverer for svakt med ball. Treffer bare på 70% av pasningene, hvilket ikke er godt nok. Spiller tidvis fint sammen med Suso ute på høyresiden, men avleveringene er ikke gode nok.

Zapata – 6,0 – Noen pasningsfeil for mye, men forsvarer egen boks godt og gjør i det store og hele en grei kamp.

Romagnoli – 7,5 – Det skal knapt være mulig, men Romagnoli avgjør på overtid i andre kamp på rad! Først vinner han ballen på midten, så stormer han frem, spiller litt ball med Suso og banker så hjem den avgjørende scoringen! Er solid og god ellers også.

Rodriguez – 6,0 – Blir brukt mye i det oppbyggende spillet og gjør det bra. Kommer ikke rundt på kant så ofte som man kunne ønske fra en back med så god innleggsfot, men stødig opptreden fra Rodriguez.

Suso – 6,5 – Ny kamp og nytt målpoeng for Suso. Ikke noen stor prestasjon fra Suso her, men han spiller igjen en avgjørende rolle og holder roen når avgjørelsen skal falle. Har også noen brukbare muligheter også, men blir hindret av en god keeper.

Kessie – 6,5 – Veldig bra som kontringsspiller i denne kampen, og slår flere gode gjennombruddsballer i dette oppgjøret. Jobber også godt sentralt og leverer godt i tospann med Bakayoko.

Bakayoko – 6,5 – Gjør fortsatt en del feil, men begynner å spille på seg selvtillit og har ferdigheter som gjør ham til en spennende spiller. Varter opp med noen c-momenter og gjør også en god grovjobb, samt at han har et bra driv med ball

Laxalt – 6,0 – Lite involvert og trøbler litt med Fofana, men jobber som en helt og har også noen involveringer som kunne blitt avgjørende. Slår en fin stikker til Cutrone på en av hans muligheter, og setter også opp et par andre halvsjanser.

Higuain – 6,0 – Får seg en smell og må ut etter bare en halvtime. Leverer helt greit før det.

Cutrone – 6,5 – Løper utrettelig, kommer til sjanser og skaper ting for lagkamerater. Dessverre mangler han litt teknikk og fart til å gjøre ting på egenhånd, noe han blir litt overlatt til å gjøre i denne kampen. På slutten viser han dog stor forståelse, når han holder igjen et skudd og utnytter overtallet i boks, hvilket ender i elleville jubelscener.

Innbyttere: Castillejo – 7,0 – Tar plassen til Higuain og viser en enorm vinnervilje. Jobber frem muligheter for både seg selv og andre, blant annet når han setter opp Suso helt alene i boksen, men dessverre endte det man at han skjøt høyt over. Har også flere gode avslutninger, men ingen av dem finner veien til nettmaskene.

Borini – I/V – Utretter fint lite i sitt innhopp.

Gattuso – 6,5 – Igjen vinner Milan helt på tampen, men her burde man ledet tidligere og Udinese skapte i bunn og grunn fint lite. En forholdsvis solid opptreden fra Milans side, uten at spillet er voldsomt imponerende. Tre strake seiere og oppe på fjerdeplass nå!

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page