top of page

Spillervurderinger: Udinese – MilanMilan gikk på et skuffende tap i serieåpningen, når Udinese stod for kampens enste mål i oppgjøret som endte 1-0. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.5 – Lite å gjøre med scoringen og står en god kamp ellers. Fantastisk redning på Lasagnas avslutning. Noen slurvefeil med ball i beina, men alt i alt leverer Donnarumma en solid kamp.

Calabria – 5.5 – Har grei kontroll defensivt, men tilbyr for lite offensivt.

Musacchio – 6.5 – Rolig med ball og den beste i forsvarsrekka. Gjør noen meget gode blokkeringer og har stort sett bra kontroll defensivt.

Romagnoli – 6.0 – Har ikke så veldig mye å gjøre, men leverer en helt grei kamp.

Rodriguez – 5.5 – Slurver en del i pasningsspillet og er i likhet med Calabria for lite med fremover. Grei kontroll defensivt.

Borini – 5.0 – Tilfører laget svært lite og spiller en svak kamp.

Calhanoglu – 5.0 – Så ukomfortabel ut i ny posisjon og klarer ikke diktere tempoet i kampen. Bruker for lang tid med ball og det preget Milnas offensive spill.

Paqueta – 6.0 – Har en del fine detaljer og er Milans beste midtbanespiller blant de som startet. Gjør en del bra defensivt også og har utviklet løpskapasiteten sin.

Suso – 5.5 – Skaper en del i mellomrommet, men det blir for mye nesten. Noe bedre etter at han flyttes ut til høyre, men tempoet blir for lavt.

Castillejo – 5,5 – Beveger seg mye og er den som er nærmest offensivt, uten å få til all verden. Sliter litt med posisjoneringen som spiss.

Piatek – 5.0 – Får veldig lite å jobbe med og blir pakket godt inn. Sliter i duellspillet mot solide stoppere.

Innbyttere: Kessie – 5.5 – Sliter litt med å finne ut av det taktiske, men er et klart steg opp fra Borini. Bidrar til å skape en del langs høyresiden etter pause.

Rafael Leao – 6.0 – Livlig debut! Sterk i lufta, hurtig til beins og viser frem en del bra teknisk. Ser spennende ut.

Bennacer – 6.5 – Tar tak i midtbanen og spiller med en helt annen ro enn Calhanoglu i den sentrale rollen. Strålende pasningsspill gjennom ledd ved en rekke anledninger og han viser også bra frekvens i beina defensivt.

Giampaolo – 5.0 – Dette ble en svært skuffende åpning. Milan så tamme og tannløse ut, og skapte knapt sjanser. Defensivt var det forholdsvis greit, men Milan kom knapt til en avslutning og det er åpenbart mye å ta tak i her.

2 visninger0 kommentarer

Commentaires

Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
bottom of page