top of page

Spillervurderinger: Torino – Milan (2-2)Milan spilte i går 2-2 borte mot Torino i den siste kampen av den 20. serierunden i Serie A. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Starter litt shaky, med to merkelige involveringer tidlig i kampen, men kommer fra det uten å bli straffet. Står derfra og ut en god kamp med en rekke strålende redninger, og nok en avgjørende strafferedning når han venter ut Ljajic. Kan ikke lastes for målene imot.

Abate – 6,5 – Kløner det til når han lager en straffe, men spiller ellers en svært solid kamp når han runder 200 kamper i Serie A. Veldig få feil med ball, en rekke gode innlegg og en voldsom offensiv drivkraft. Godt forarbeid på 2-2-målet og mye bra fremover, men virket litt sliten/hemmet av skade og hadde ikke samme tempo som normalt.

Paletta – 5,0 – Startet helt håpløst og holdt på å gi bort en scoring etter to minutter. Hadde i det hele tatt store problemer med å håndtere Belotti og var på etterskudd i store deler av kampen. Solid i luftrommet, men blir litt avslørt i dette oppgjøret. Forlater Belotti på 1-0 uten å ha kontroll på linja. Får straffe når han blir revet ned i feltet.

Romagnoli – 4,0 – Sesongens svakeste prestasjon fra Romagnoli. Fullstendig utspilt på 1-0, når Falque sender Romagnoli på tur etter pølse. Ellers sliter han med Belotti gjennom hele kampen og får til slutt det røde når han er for sent ute for andre gang. Må stå over mot Napoli, og hadde en grusom kamp her.

Calabria – 6,0 – Leverer en ok prestasjon, men blir tidvis tatt ute av posisjon defensivt. Sliter også litt når han blir utfordret på kanten og slipper til motstanderne litt lett. Bra timing på taklinger og bidrar bra fremover. Noen litt merkelige valg til tider, men bidrar positivt med stor vilje offensivt.

Pasalic – 4,5 – Opphever offsiden på 1-0 når han står og sover i det Ljajic skyter. Sliter ellers med å prege kampen og gjør mye rart med ball. En rekke uforståelige balltap og det er nesten merkelig at han fikk spille hele kampen. Et par gode pasninger som skaper gode situasjoner, men totalt sett en alt for svak prestasjon.

Locatelli – 5,5 – Distribuerer ball bra i andreomgang, men det han gjør defensivt er ikke bra nok. Dekker ikke nok rom og blir litt veik i noen situasjoner. Løfter seg noe etter pause.

Bertolacci – 7,0 – Kjemper inn den viktige reduseringen og er Milans klart beste midtbanespiller i denne kampen. Ofte involvert når Milan kombinerer seg gjennom midten på vakkert vis, og viser svært god ballbehandling og godt blikk for spillet. Kunne scoret flere i dette oppgjøret, men er ikke en god nok avslutter.

Suso – 7,0 – Voldsomt kvikk med ball i beina og skaper svært mye fra sin høyrekant. Suso var den som skapte mest problemer for Torino når han stadig fikk dratt seg inn i banen. Involvert i så godt som alt Milan skaper offensivt, og det var en hel del! Fryktelig nært scoring.

Bacca – 6,0 – Setter straffen iskaldt og scorer med det i andre kamp på rad. Starter godt og har flere involveringer i det oppbyggende spillet enn hva han har til vanlig, selv om det fortsatt er en del å gå på her. Et par gode forsøk, og noen fine fremspill.

Bonaventura – 6,5 – Er svært god når han blir involvert, men er i perioder litt fraværende. Er likevel involvert i mye av det som skapes, slår flest innlegg og flest nøkkelpasninger, samt at han gjør livet surt for Zappacosta i store perioder. Nok en solid prestasjon, men mangler det siste lille i denne kampen.

Innbyttere:

Kucka – I/V – Evner ikke tilføre nevneverdig offensivt og har en alt for høy feilprosent på pasningene. Jobber godt defensivt og står for noen gode gjenvinninger.

Niang – I/V – Virket uinspirert og var svært tam. Måtte tåle kritikk fra Montella etter kampen og det var fortjent. Jobbet svakt hjemover når Calabria var skadd, og fullførte heller ikke løpet inn i boks når Abate slo et strålende innlegg på slutten.

Vangioni – I/V – Får sine første minutter i Milan-drakt når Calabria må av mot slutten. Viser seg frem med en fin involvering hvor han løser en vanskelig situasjon på strålende vis.

Montella – 6,0 – Resultatet er ikke godt nok og det defensive er alt for svakt i denne kampen. Torinos hurtige angrepsspillere utnyttet manglene i Milans bakre rekker og det kunne fort blitt tap her. Moralen laget viser etter pause er dog svært imponerende og offensivt spiller Milan periodevis svært god fotball i hele oppgjøret. Har vanskelig for å forstå byttene, hvor Bertolacci og Bonaventura blir tatt av før Pasalic.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page