top of page

Spillervurderinger: Torino – Milan (2-1)Milan skapte sjanser på rekke og rad, men maktet likevel ikke å ta poeng mot Torino. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 4.5 – Har en brøler hvor han er fullstendig på bærtur og etterlater målet åpent i førsteomgang, men blir ikke straffet. I andreomgang blir han dog straffet hardt for å feilposisjonere seg på 1-1, og han er heller ikke heldig på 2-1. Noen gode involveringer i førsteomgang, hvor han er ute i feltet og avverger.

Calabria – 5.5 – Er for dårlig defensivt. Blir dratt av ved flere anledninger og sliter tidvis med posisjoneringen. Skal ha for bra kapasitet og at han tilbyr bredde offensivt.

Musacchio – 5.0 – Klarer ikke håndtere Belotti, og havner på etterskudd mot Torinos kraftpakke gang på gang. Involvert i begge baklengsmålene og spiller sin svakeste kamp for sesongen.

Romagnoli – 6.0 – Ser langt mer komfortabel ut enn Musacchio i denne kampen, men har ikke nok tempo til å følge løpet til Zaza på 2-1. Ellers spiller han godt og han skulle også hatt en assist på en stor sjanse for Piatek.

Hernandez – 6.0 – Veldig god offensivt, men jukser tidvis litt i det defensive. Burde fått mer ut av flere gode innleggsmuligheter.

Kessie – 5.5 – Noe fraværende i dette oppgjøret, og brenner en kjempemulighet på tampen. Sliter på siste tredjedel, hvor han slår bort ballen for ofte. Dekker bra med rom defensivt.

Bennacer – 6.0 – Ikke veldig god i førsteomgang, men løfter seg utover i kampen og har et veldig effektivt pasningsspill. Ekstremt lett på foten og har veldig bra tempo i spillet sitt, hvilket gjør overgangsspillet til Milan langt bedre enn med Biglia på midten.

Calhanoglu – 5.5 – Noen forholdsvis gode forsøk fra distanse, men ellers er ikke Hakan nok involvert. Forventer mer kreativitet fra en spiller som ham, og han blir nok en gang litt usynlig i perioder.

Suso – 5.0 – Sliter med å prege kampen. Har et fantastisk innlegg som Piatek skal score på, men ellers skaper han relativt lite i dette oppgjøret.

Piatek – 5.5 – Denne er vanskelig! Polakken setter straffen sikkert, men han skulle så definitivt scoret flere! Han brenner en rekke kjempesjanser, men bevegelsesmønsteret sitter bedre enn på lenge og han kommer seg til den ene gedigne muligheten etter den andre. Det er lovende i mine øyne, for at han er kapabel til å sette ballen i mål, det vet vi!

Leao – 6.5 – Ny god kamp fra den unge portugiseren! Skaffer straffen etter et godt innlegg fra Piatek, og ser ut til å finne tonen med spisspartneren. Han viser også fart, ferdigheter og god timing ved flere anledninger og samspillet med Hernandez på venstresiden er bra. Nær scoring og kunne fort hatt en assist!

Innbyttere: Bonaventura – 5.5 – Noe rusten, men deilig å endelig ha Bona tilbake på banen.

Rebic – I/V – Kommer inn på tampen og får ikke mulighet til å prege kampen.

Giampaoli – 5.5 – Her mener jeg Giampaolo rett og slett er uheldig som ikke får med seg tre poeng. Milan leverer sin beste kamp for året og hadde fortjent å vinne klart, men de er ikke effektive nok og de bakerst svikter ordentlig for første gang på en god stund. Tøft å takle dette tapet, men det er mye å bygge på videre her for Giampaolo.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page