top of page

Spillervurderinger: Torino – Milan (2-0)Milan skuffet voldsomt i den svært viktige kampen mot Torino, og tapte 2-0. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,5 – Ikke veldig mye han kan gjøre med målene, men Donnarumma virket noe utrygg i denne kampen. Roter litt når han kommer ut i feltet og slurver tidvis litt i pasningsspillet. Lite å gjøre utover målene.

Conti – 4,5 – Slet voldsomt defensivt og har virkelig ikke vært i form den siste tiden. Calabrias skade har vært et hardt slag. Her pådro også Conti seg en skade og ventes å være ute ut sesongen.

Musacchio – 5,5 – Leverer bra i førsteomgang, men trøbler med Belotti etter pause.

Romagnoli – 5,0 – Sliter i likhet med Musacchio med å håndtere Belotti og blir i tillegg utvist.

Rodriguez – 6,0 – Den beste av de i forsvarsrekka. Spiller en god førsteomgang og har stort sett god kontroll etter pause.

Kessie – 4,5 – Lager et unødvendig, men strengt straffespark. Er ellers ikke helt venn med ballen og leverer totalt sett godt under pari.

Bakayoko – 6,0 – Milans beste i denne kampen. Vinner en god del å midten og er solid defensivt, samt at han også er en trussel offensivt. Fryktelig nært scoring ved to anledninger, men hindres av metallet på den første og Sirigu på den andre.

Paqueta – 5,5 – Har sine positive øyeblikk og bidrar med kreativitet, men det blir også en del feil. Varierer en hel del gjennom kampen og er ikke på sitt beste her.

Suso – 4,5 – Har ett godt skudd i førsteomgang og ellers er det syltynt.

Cutrone – 5,5 – Jobber hardt, men kommer ikke til all verden. Tidvis bra i det oppbyggende spillet i førsteomgang.

Calhanoglu – 5,0 – Slår noen gode dødballer og er mer involvert enn Suso, men sliter med å prege kampen.

Innbyttere: Piatek – 5,0 – Klarer ikke tilføre all verden, men har også svært lite å jobbe med.

Borini – 5,0 – Anonymt innhopp.

Castillejo – I/V – Får ikke til all verden, men setter fart på ting og er en av de som bidrar positivt i dette oppgjøret.

Gattuso – 4,5 – Dette var svært skuffende! Laget ser uinspirert ut og skaper fint lite bortsett fra på dødball. Gattuso klarer heller ikke å ta grep som utgjør noen forskjell. Burde gi Castillejo muligheten fra start snart. Nå begynner det å se vanskelig ut med tanke på Champions League.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page