top of page

Spillervurderinger: Torino – Milan (1-1)Milan har ikke fått en spesielt god innledning på sesongen, og fortsatt den svake trenden med uavgjort borte mot Torino. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Diego Lopez – 4,5 – Gjør en skjebnesvanger tabbe når han slipper inn baklengsmålet i korthjørnet. Ellers har han relativt lite å gjøre. Fryktelig svake igangsettinger, noe som fører til en rekke stygge balltap.

Abate – 6,0 – Bra kontroll defensivt og villig med fremover. Litt upresise avleveringer, men alt i alt en godkjent kamp fra Abate i sin første kamp etter skaden. Slår litt mye langt.

Romagnoli – 6,5 – Gjør veldig mye riktig, gjennom nesten hele kampen. Svært bra med ball, både i frispilling og til å utfordre midtbaneleddet til Torino. Burde muligens vært tøffere inn i Belotti før scoringen, men alt i alt svært oppløftende fra unggutten.

Alex – 6,0 – Fremstår omtrent som den totale motsetningen av Zapata. Sliter litt med temp langs bakken og er ikke den beste rent teknisk, men svært trygg i det han foretar seg. Spiller enkelt, klarerer ved behov og er solid i luftrommet.

Antonelli – 5,5 – Gjør uvanlig mange feil og mister ballen i kritiske situasjoner gang på gang. Ofte på etterskudd defensivt. Angrepsvillig, men får ikke nok ut av det.

Kucka – 5,5 – Viser en del fine detaljer rent teknisk, men velger for ofte feil alternativ. Litt uryddig defensivt.

Montolivo – 5,5 – Sentral i oppbyggingen av spillet, men bruker for lang tid med ball og senker tempoet på ugunstige tidspunkt. Slår noen av de forløsende pasningene, men søker for ofte å slå vinnere fra dyp posisjon. Ekstremt temposvak i det defensive, hvilket gir Torino store rom.

Bertolacci – 6,5 – Leverer en kamp helt på det jevne i form av defensive bidrag. Offensivt har han ferdigheter til å skape ubalanse i motstandernes midtbaneledd og viser frem et stort teknisk repertoar. Pen assist. Noe lav treffprosent.

Cerci – 5,0 – Får det ikke til å stemme i Milan-drakten. Tidvis bra når han kommer seg rettvendt med ball og gir Molinaro en del trøbbel, men det fører ikke til sjanser. Mangler selvtillit.

Luiz Adriano – 4,5 – Får lite å jobbe med, men blir omtrent spist levende av Glik. Knapt involvert, før han byttes ut etter 55 minutter.

Bonaventura – 6,5 – Involvert i det meste som skapes offensivt og er svært bevegelig fra sin venstre kantposisjon. Tør å utfordre med ball og skaper trøbbel, men blir for upresis. Gode dødballer.

Innbyttere:

Bacca – 6,5 – Viser hvilken måljeger han er, når han kommer seg fri fra markeringen i boksen og sender Milan i ledelsen. Like etter kommer han seg også alene med keeper, men blir litt for ubesluttsom.

Poli – I/V – Utretter lite i sluttminuttene. Mange tekniske feil.

Honda – I/V – Rekker ikke involveres.

Mihajlovic – 5,0 – Ny skuffende forestilling. Fryktelig svak førsteomgang(også fra Torino), før det hever seg veldig frem til scoringen. Etter 1-0 blir Milan veldig baktunge og spillerne virker nervøse. Fraviker standardformasjonen og spiller 4-3-3 i dette oppgjøret, uten at spillerne virker helt komfortable med det. Vanskelig å forstå at De Jong settes ut av laget, og at det ikke byttes tidligere for å snu kampbildet på 1-1.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page