top of page

Spillervurderinger: Torino – Milan (1-1)Det ble bare ett poeng mot Torino, og da ender denne sesongen med kamp om å klare Europa League-plassen. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Kan ikke gjøre noe med målet. Står ellers en solid kamp, og gjør flere gode redninger.

Abate – 4,5 – Glipper markeringen på målet og er fryktelig veik i duellen med De Silvestri. Sliter tidvis defensivt, men blir fint med fremover og slår noen farlige innlegg. Nære ved å score det avgjørende målet på overtid, men treffer stolpen.

Zapata – 6,0 – Gjør en god jobb med å holde Belotti unna avslutninger, og ser solid ut i tospann med Bonucci.

Bonucci – 6,0 – Veldig solid i det defensive, hvor han dirigerer backfireren på en god måte og har bra kontroll på det Torino kommer med. Løser fint opp med gode langpasninger ved flere anledninger, men slår også bort ballen i overkant mye.

Rodriguez – 6,0 – Gjør en strålende jobb defensivt og har full kontroll på venstresiden. Spiller på det trygge med ball, og det savnes at han bidrar mer offensivt.

Kessie – 5,5 – Gir bort en straffe i det første minuttet, men reddes av en bom fra Belotti. Har ellers en del positive involveringer, men sliter med å dominere kampen i den grad vi vet han kan.

Biglia – 6,5 – Trygg og god, som han har vært etter at Gattuso overtok. Leder laget på strålende vis på midten og har en ro som er avgjørende i vanskelige situasjoner. Må dessverre ut med skade.

Bonaventura – 6,5 – Fantastisk scoring og det virket å gi litt selvtillit igjen etter en svak periode. Treffer på over 90% av pasningene, slår et par gode gjennombruddsballer og er involvert i mye av det som skapes offensivt, men har ikke det samme drivet som han har i toppform.

Suso – 5,5 – Sliter med å prege kampen og har ikke nok tempo til å ta seg forbi Ansaldi. Får ballen over på venstrefoten og kan dra seg inn et par ganger, men blir veldig lett å lese.

Kalinic – 5,0 – Ny svak opptreden. Ok i oppspillsfasen, men er ellers ikke i nærheten. Skaper ingenting, jobber for dårlig og spiller totalt blottet for selvtillit.

Borini – 5,0 – Savnet av Hakan var åpenbart. Beveger seg godt og kunne kommet til noen store sjanser, men har for dårlig touch til å få noe ut av mulighetene. Sliter med å prege kampen.

Innbyttere:

Locatelli – 5,0 – Ikke i nærheten av å følge opp Biglia, og sliter med å dekke rommene på midten. Klarer heller ikke involvere seg nok med ball og Milan mister initiativet i kampen etter dette byttet.

Cutrone – I/V – Kommer seg til en god sjanse, men Sirigu var våken og stoppet det forsøket. Spiller med energi og beveger seg godt.

Andre Silva – I/V – Sliter med å prege kampen nevneverdig i innhoppet, men jobber på alt som er av baller.

Gattuso – 5,0 – Kalinic kan ikke starte på topp, og de to ungguttene må prioriteres. De scorer mer mål, jobber hardere og står lite tilbake for Kalinic i det oppbyggende spillet. Abate burde heller ikke spilt fra start, og man kan være kritisk til disse valgene i en så viktig kamp. Det tette kampprogrammet og en litt tynn tropp må ta noe av skylda, men her burde Milan tatt tre poeng.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page