top of page

Spillervurderinger: SPAL – Milan (0-4)Milan leverte en overbevisende seier mot SPAL og ga seg ikke før det stod 4-0. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Svært rolig dag på jobben. Har et par litt usikre involveringer, men alt i alt en ok prestasjon. Hadde ikke kunnet stoppe frisparket fra Viviani, men det går heldigvis i stolpen.

Abate – 6,0 – Bra kontroll defensivt og er også med offensivt ved en del anledninger.

Bonucci – 6,5 – Et par strålende oppspill og stort sett bra defensivt. Savner litt trykk i duellspillet, men alt i alt en god kamp.

Romagnoli – 7,0 – Nest sist på den første scoringen og totalt sett meget solid. Sterk i duellene, trygg med ball og viser også at han kan slå et par av de lange oppspillene i denne kampen.

Rodriguez – 5,5 – Spiller ikke sin beste kamp for sesongen. Sliter litt med tempoet mot Lazzari og er på etterskudd ved et par anledninger uten at han blir straffet for det. Leverer greit offensivt.

Kessie – 6,0 – Litt mer anonym enn hva han har vært den siste tiden, men leverer likevel forholdsvis trygt og godt på midtbanen.

Biglia – 7,0 – Fortsetter den fine formen. Sterk i duellspillet, leser spillet godt og gjør fornuftige ting med ball i beina. Strålende prestasjon når han vinner ballen og skrur inn 3-0 med en godt plassert avslutning!

Bonaventura – 6,5 – Skaper muligheter som alltid og legger også ned en solid innsats defensivt i denne kampen.

Suso – 7,0 – Spiller i det store og hele ikke noe fantastisk match, men er nest sist på en scoring og slår innlegget som gir 1-0. Skaper mye trøbbel for SPAL og er involvert i det meste Milan skaper, men litt lett å lese og roter også bort en hel del.

Cutrone – 7,5 – Ikke veldig deltagende i det oppbyggende spillet, men gjør det en spiss skal! Jager alt av baller inne foran mål og får betalt i form av to scoringer. Kommer til hele åtte avslutninger og er et konstant aktivum, selv om ikke alt han gjør med ball er like bra.

Calhanoglu – 6,5 – Trekker mye inn i banen og setter opp en rekke gode muligheter med fine stikkere. Jobber også godt, og er blitt en viktig brikke i Gattusos Milan.

Innbyttere:

Montolivo – 7,0 – Kommer inn det siste kvarteret og gjør en fin jobb sentralt. Leverer også en strålende assist når han spiller frem Borini med en lekker utsidepasning.

Andre Silva – I/V – Kommer seg ikke på scoringslista denne gangen heller, men gjør en del ting med ball som viser hvilket fantastisk potensial det er i gutten om han kommer i gang. Et par nedtak fra aller øverste hylle.

Borini – I/V – Får litt tid på slutten, og klarer å krangle inn en scoring! Vil ekstremt mye, selv på 3-0.

Gattuso – 7,0 – Det er lenge siden Milan sist kunne innkassere en 4-0-seier, og det på bortebane. Dette var solid, selv om spillet ikke var fantastisk og Milan ikke virket å ha en maksdag. Svært overbevisende seier!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page