top of page

Spillervurderinger: Shkendija – Milan (0-1)Det skulle vise seg å bli den transportetappen en forventet når Rossoneri gjestet Makedonia, og Shkendija 79 i gårsdagens EL-playoff. Under følger spillervurderingene: 

Storari – 6,5 – Står en svært solid kamp. Trygg med ball, utenom et utspark som han feier ut av banen. Blir satt på overraskende mange prøver, men alt som kommer er som regel fra langt hold, men den erfarne italieneren har god kontroll. Fantastisk beinparade etter mye klabb og babb i feltet tidlig ut i andreomgang. Imponerende av 40- åringen.

Zapata –  6,0 – Colombianeren spiller en litt todelt match. Gjør noen enkle feil i førsteomgangen, men tar seg enormt opp i andre. Stor, sterk, og har fullstendig kontroll i duellspillet. Veldig god posisjonering og solid markeringspill. Pådrar seg et korrekt gult kort, etter en takling like utenfor 16-meteren i førsteomgang. Alt i alt, solid stopperspill fra Zapata.

Bonucci – 6,5 – Kapteinen står frem som han skal. Spiller enkelt og rydder unna alt som kommer. Har enkelte småfeil her og der, men det er smått. Høyrefoten hans er et angrepsvåpen i seg selv, hvor han spiller gjennom ledd fra stopperplass ved flere anledninger. Elendig klarering i starten av andreomgang, som nesten påfører mål imot, men Storari står støtt. Utenom det, viser 30-åringen hvor viktig han kan bli denne sesongen.

Romagnoli – 6,0 – Spiller alt i alt en ok kamp, men ingen høydare av den unge italieneren. Får et korrekt idømt gult kort idet han legger seg lett ned i Shkendija’s 16-meter. Pasningsikker, men litt nølende i markeringspillet ved to anledninger. Den unge italieneren er nettopp tilbake fra et kort skadeopphold, og vil spille seg opp utover i sesongen.

Calabria – 5,5 – Den unge italieneren spiller en nokså svak kamp. Flere unødvendige pasningsfeil, og gjør noen merkelige valg i blant. Spiller seg opp i andreomgang, når han blir dyttet over på venstre siden. Lite med offensivt, men kom opp langs flanken ved et par anledninger.

Mauri – 6,0 – Jobber iherdig på midten gjennom fulle 90. minutter. I likhet med Calabria, gjør Mauri et par veldig enkle pasningsfeil. Dekker mye rom på midtbanen med sin løpskapasitet, men det blir for enkelt i valgene han tar.

Locatelli – 7,0 – BB! 98-modellen spiller en strålende kamp. Briljerer og leker seg på midtbanen, med utallige pasninger som treffer medspillere presist på fot. Fantastisk assist når han spiller gjennom Cutrone på skåringen. Kkreativ og har et par susende taklinger. Løser opp spillet ved kloke valg, og mye tyder på at Locatelli virkelig begynner å finne godformen. Tas ut etter 75 minutter.

Zanellato – 6,0 – Frisk, uredd og jobber i likhet med Mauri iherdig på midtbanen kampen gjennom. Flink til å jobbe hjemover, og vinner flere 1v1 dueller på egen banehalvdel. Fyrer av et nokså bra skudd en liten meter utenfor også. Enkle feil her og der, men det er småtteri. Morsomt med unggutten!

Antonelli – 5,5 – Antonelli spiller en svak kamp. Litt slurv her og der, og noen irriterende involveringer for oss supportere. Alt Shkendija skaper skjer på hans side i førsteomgangen. Blir flyttet inn i 3eren bak fra pause og til Abate kommer inn, hvor han er svært utilpass og slurver mye. Er litt vassere offensivt en backkollega Calabria, men sliter med å komme til innleggsmuligheter.

Cutrone – 6,5 – Unggutten bare fortsetter  å imponere. Starter kampen med å være kjapt frempå, og veldig nære å sette inn 1-0 etter bare tre minutter. Ekstremt pigg de første ti, og er kontant når Locatelli spiller han gjennom tidlig i førsteomgang. Enormt løpssterk og må være ekkel å ha med å gjøre for forsvarspillerne til Shkendija. Utover førsteomgangen blir han svært anonym, og løper en del unødvendig. Har et svært godt innlegg på tampen av første, som Antonelli bør skåre på. Byttes ut ti minutter inn i andreomgang.

A.Silva – 6,0 –  Portugiseren starter på topp med Cutrone, og viser prov på flere tekniske finesser utover i kampen. Er dog slurvete ved flere anledninger, og blir for alene på topp utover i andreomgang. Burde skåret minst to, etter blant annet et strålende innlegg av Suso i andreomgang. Har virkelig ikke touchen inne i kveldens kamp, men går på flere fine løp gjennom hele kampen. Har en enorm spisskompetanse iform av vilje, og har nese for mål, ingen tvil om det.

Innbyttere:

Abate – 6,0 –  Kommer inn til pause, og er en trussel på høyreflanke. Er frisk og bruker hurtigheten sin ved et par anledninger. Har et svært godt innlegg som burde blitt omsatt i mål.

Suso – 6,5 – Deilig å se hvor stor klasseforskjell det er på Suso og motstanderlagets forsvarere. Får 35 minutter og setter preg på kampen fra første sekund, med et strøkent innlegg på foten til Silva, som burdet blitt satt i nettet. Dødelig venstrefot og nærteknikk som skaper farligheter med en gang han nærmer seg målet til motstanderlaget.

Gabbia – I/V – Er frisk og en ser at Gabbia vil mye i de 15 minuttene han får på banen. Gøy å se at Montella gir ungutta tillitt.

Montella – 6,5 – Tar ut et lag hvor en klart ser at bredden i stallen utnyttes. Gir unggutta sjansen, noe som er viktig for lagmoralen, det skal Montella ha. Går ut i en 3-5-2 formasjon, ulikt Milan, men noe som er blitt diskutert mye etter at Bonucci kom inn. Fungerte fint, hadde god kontroll matchen gjennom , men slapp til overraskende mange skudd og et par farlige sjanser. Alt i alt en god gjennomkjøring, men ingen strålende kamp av et b-preget Milan. Viktigste var å komme seg gjennom, og se frem mot gruppespill og sesongen videre.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page