top of page

Spillervurderinger: Sassuolo – Milan (1-4)Endelig snudde lykken for Milan, og man tok tre solide poeng borte mot Sassuolo. Milan spilte ingen stor førsteomgang, men tok ledelsen og etter pause leverte man svært godt offensivt. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Gjør to svært viktige redninger på 0-0 og er avgjørende for at Milan skal ha utgangspunktet som etter hvert gir en ganske klar seier. Blir tatt litt på feil fot på baklengsmålet, men er dekket og forsvaret må ta det meste av skylden her.

Abate – 6,5 – Fikk en tøff start på kampen, men spiller seg opp. Gjør en helt vanvittig takling for å hindre Di Francesco scoring når han er i ferd med å settes opp på åpent mål. Ikke veldig mye med fremover, men alt i alt en solid prestasjon.

Musacchio – 6,0 – Har det hektisk i starten, men stopperduoen har forholdsvis god kontroll på det som kommer. Musacchio kunne stengt av det nærmeste hjørnet noe bedre på baklengsmålet, men avslutningen går også helt ute ved stolpen. Støter for langt ut på Di Francescos første store mulighet, men reddes av Donnarumma.

Romagnoli – 6,5 – Har forholdsvis god kontroll sammen med Musacchio, og gjør færre feil enn sin stopperkollega. Begge er trygge med ball og dyktige i frispillingen og Romagnoli løftet seg betraktelig fra sist.

Rodriguez – 6,5 – Trygg i alt han foretar seg og full kontroll på Berardi ute på sin side. Gjør ting ryddig og enkelt med ball og tåler å havne i trengte situasjoner, men er tidvis litt vel omstendelig. Slår et par gode innlegg, uten at det gir tellende resultat.

Kessie – 7,5 – Endelig satt scoringen! Han vinner ball på egen halvdel, avanserer 50 meter og banker den inn. Fantastisk scoring fra Kessie! Får også en kjempemulighet tidligere i kampen, men chippen blir reddet på strek. Dekker store rom, vinner ballen utallige ganger og er flink til å time løpene fra dypet. Svært god kamp fra Kessie dette!

Biglia – 5,5 – Mye på etterskudd, og er heldig som ikke lager straffespark og får sitt andre gule når han legger Di Francesco i bakken. Får gult tidlig når han må felle en motspiller for å hindre overganger. Spiller seg opp sammen med resten av laget, men er ikke i toppform.

Bonaventura – 5,5 – Heller ikke Bona er på sitt beste. Slår en fantastisk ball opp til Suso på 2-0, men bortsett fra det gjør Bonaventura en svak kamp. Roter bort ballen mye, og slår en helt hårreisende pasning bakover som til slutt reddes av en heroisk takling fra Abate.

Suso – 8,0 – Får endelig uttelling for det han har levert den siste perioden. Kommer som alltid til mye avslutninger og slår også gode innlegg, og her blir det til slutt to scoringer. Den første er av det vakre slaget, mens den andre er noe heldig. Er også involvert i mye av det som skapes ellers og er bra til å opprettholde tempo i kontringene i dette oppgjøret. Sesongbeste for spanjolen!

Castillejo – 7,0 – Får tillit fra start og svarer med å vise seg tilliten verdig. Jobber som en besatt og er overraskende bra til å holde på ball når han spilles opp feilvendt. Scorer et nydelig mål og er involvert i flere av Milans gode kontringer.

Calhanoglu – 6,5 – Stråler ikke slik vi vet han kan, men er involvert i mye bra. Spiller frem Kessie til det som bør være scoring og har den målgivende til Castillejo. Kunne prøvd skuddet litt oftere, men ender i stedet med å gå seg fast i forsøket på å dra av en mann ekstra. Uansett en god kamp fra Hakan, og pressjobben hans er strålende.

Innbyttere: Cutrone – I/V – Ser ikke helt sharp ut etter skaden. Litt tung i steget og kommer ikke til noe på de knappe tjue minuttene han får.

Laxalt – I/V – Gjør en ålreit jobb for å bidra defensivt på venstresiden.

Calabria – I/V – Inn på overtid for å bruke tid.

Gattuso – 7,0 – Det så ikke bra ut de første 20, men det utviklet seg til å bli en av sesongens bedre kamper for Milan. Går til pause med en heldig ledelse, men etter hvilen går Milan ut med en fantastisk innstilling. Setter inn 2-0 og 3-0 fremfor å legge seg ned for å trygge ledelsen, og dermed blir det til slutt en trygg seier. Vi har fortsatt til gode å se Milan spille to virkelig gode omganger denne sesongen, men her holdt det med en ok førsteomgang og en god andreomgang.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page