top of page

Spillervurderinger. Sassuolo – Milan (1-2)Milan tok nok en seier i går, før nyhetene om Piolis forlengelse kom etter kampslutt. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.5 – Gjorde en relativt god kamp i sin 200 kamp i Milan-trøya. Går litt tidlig på straffen, hvilket han har hatt en tendens til den siste tiden. God med beina og et par gode redninger.

Conti – I/V – Måtte forlate banen med en kneskade etter bare ti minutter. Det skal heldigvis ikke være så alvorlig og han ventes å være tilbake i spill relativt snart.

Kjær – 7.0 – Solid prestasjon fra spilleren som etter hvert har blitt en viktig brikke i dette Milan-laget. Tar ansvar når Gabbia kommer inn og styrer forsvarslinja i Romagnolis fravær.

Romagnoli – I/V – Måtte forlate banen relativt tidlig i førsteomgang etter en muskelskade, som sannsynligvis vil holde ham ute resten av sesongen.

Hernandez – 6.0 – Godkjent omgang fra venstrebacken, men ikke så dominerende som vi er vant til å se ham. Fikk et unødvendig gult kort og ble tatt av til pause for å ikke ta noen sjanser.

Kessie – 7.0 – Nok en gang solid på midtbanen, hvor han vinner mange baller og også bidrar relativt godt i overgangsspillet.

Bennacer – 7.0 – Er god i tospann med Kessie og viser også sine kvaliteter i pasningsspillet. Har et skudd i stolpen fra distanse! Pådro seg et unødvendig gult kort og må stå over mot Atalanta.

Saelemaekers – 6.5 – Presterer på det jevne og er viktig med sin store løpskapasitet, men faller litt igjennom på det tekniske ved noen anledninger.

Calhanoglu – 7.5 – Uheldig når han lager straffen som Sassuolo scorer på, men utover det er Hakan veldig god. To strålende målgivende pasninger til Zlatan, og kom også nært scoring selv.

Rebic – 6.5 – Lager rommet for Zlatan på den andre scoringen med et godt løp, og er ellers involvert i en del gode angrep, men ikke helt i fyr og flamme her. Vender bort Bourabia, som pådrar seg det røde rett før pause.

Ibrahimovic – 8.5 – Etter en noe varierende periode viste Zlatan sin klasse i dag. Han har levert godt med målpoeng den siste tiden, men prestert noe varierende. Det var han ikke her, og 38-åringen var fullstendig dominerende. To strålende scoringer og i alt en svært god kamp! Hodestøtet på 1-0 er det klasse over, og timingen og roen på 2-0 viser at Zlatan fortsatt har en del å bidra med.

Innbyttere: Calabria – 7.0 – Måtte inn ganske tidlig og var god i denne kampen. Har et bra driv fremover i banen, og er også god når han må løse noen én-mot-én-situasjoner på sin side.

Gabbia – 6.5 – Godt innhopp fra unggutten som er sterk i luftrommet og kan spille ball med begge bein. Godt levert, uten at det var noe ekstraordinært.

Laxalt – 6.0 – Får en omgang for Hernandez og klarer ikke prege laget like mye som førstevalget, men leverer helt greit. Noen gode gjenvinninger, men også litt småslurv. Blir ikke satt på de store prøvene.

Biglia – I/V – Utrettet lite i de ti minuttene han fikk.

Bonaventura – I/V – Burde avgjort kampen når han fikk en dobbelsjanse på slutten, men var ikke kald nok. Bevegelig og mye involvert på den korte tiden han fikk. I ferd med å komme i form igjen?

Pioli – 6.5 – Milan startet veldig svakt og sleit de første 10-15 minuttene. Laget ble nok også litt preget av skadene på Conti og Romagnoli, men tok likevel ledelsen før det var spilt 20 minutter. Målet imot var av det uheldige slaget, men Milan slo tilbake rett etter og viser igjen god moral. Spiller med én mann mer etter pause, og burde utnyttet det bedre. Her skulle man punktert kampen tidlig i andreomgang for å kunne hvile noen, men slik gikk det ikke. Likevel ble det nok en trepoenger og den gode formen fortsetter.

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page